El millor partit del Juvenil Preferent FEGrama empata al líder, el Josep Maria Gené, a Santa Coloma per 1-1

Gran empat davant el líder, el Josep Maria Gené, d’un Juvenil Preferent FEGrama al millor partit sens dubte de la temporada.

Aquesta jornada 10 ha sigut el cinquè partit sumant i només contra el líder s’ha trencat la ratxa de tres partits guanyats consecutivament.

El gol de Bryan Caicedo arribava molt aviat, al minut 4, i sorprenia a aquests primers instants al Nou Municipal de Santa Coloma a un conjunt visitant que sofriria el seu primer empat en 9 jornades.

El conjunt dirigit per Toni Rovira baixa de la sisena a la setena posició superat per la Damm per un punt només després de guanyar a casa del Sant Gabriel, equip per sota del nostre equip FEGrama.

A la segona meitat, el conjunt visitant ha empatat al minut 73 a una Grama que a punt ha estat de sorprendre al líder que només porta perdut un partit.

Només queda felicitar als jugadors de la Fundació Grama pel seu esforç desenvolupat a Santa Coloma i que ens emportem els aficionats al futbol que avui diumenge han passat pel Nou Municipal.

Ara toca seguir treballant durant tota la setmana perq

Gran empate ante el líder, Josep Maria Gené, de un Juvenil Preferente FEGRAM el mejor partido sin duda de la temporada.

Esta jornada 10 ha sido el quinto partido sumando y sólo contra el líder se ha roto la racha de tres partidos ganados consecutivamente.

El gol de Bryan Caicedo llegaba muy pronto, en el minuto 4, y sorprendía a estos primeros instantes en el Nou Municipal de Santa Coloma a un conjunto visitante que sufriría su primer empate en 9 jornadas.

El conjunto dirigido por Toni Rovira baja de la sexta a la séptima posición superado por la Damm por un punto sólo después de ganar en casa del San Gabriel, equipo por debajo de nuestro equipo FEGRAM.

En la segunda mitad, el conjunto visitante empató en el minuto 73 en una Grama que a punto ha estado de sorprender al líder que sólo lleva perdido un partido.

Sólo queda felicitar a los jugadores de la Fundación Grama por su esfuerzo desarrollado en Santa Coloma y que nos llevamos los aficionados al fútbol que hoy domingo han pasado por el Nuevo Municipal.

Ahora toca seguir trabajando durante toda la semana porque toca viajar a Badalona, conjunto que cuarto clasificado con 19 puntos, sólo cuatro más que nosotros, en la jornada 11 el sábado 29 de noviembre desde las 15 horas en el Campo Municipal de Badalona.

uè toca viatjar a Badalona, conjunt que va quart classificat amb 19 punts, només quatre més que nosaltres, a la jornada 11 el dissabte 29 de novembre des de les 15 hores al Camp Municipal de Badalona.

Juvenil_A,fundaciograma,santacoloma,FEG,LLEFIA,@chemacarva
Juvenil_A,fundaciograma,santacoloma,FEG,LLEFIA,@chemacarva

 

Àlbum fotos victòria Juvenil A FEG davant @ULlefia https://plus.google.com/photos/113125192083830612262/albums/6079724736140450705?banner=pwa

 f
c

 

 

 

Álbum fotos victoria Juvenil A FEG anteULlefia https://plus.google .com / photos / 113125192083830612262 / álbumes / 6079724736140450705? banner = PWA

Llegueix més articles/Sigue leyendo más artículos

L’Amateur FEGrama goleja a casa del Premià de Dalt per un rotund 0-7 http://fegrama.cat/web/?p=6670

A l’Aleví B FEGrama se li va escapar un punt a casa davant el Badalona http://fegrama.cat/web/?p=6646

L’Infantil C FEGrama goleja al Poble Sec http://fegrama.cat/web/?p=6650

L’Aleví F FEGrama li fa una maneta al Martinenc http://fegrama.cat/web/?p=6626

Resultats Classificació