El líder, l’Amateur FEGrama, venç al Municipal Xevi Ramon de l’UE Vilassar de Mar (1-3) a una gran segona part

Vuitena victòria per al Sènior FEGrama en la seva visita a Vilassar de Mar per un resultat de 1-3 en aquesta jornada 10 del 23 de novembre.

Després de la gran remuntada i lliçó apresa de la setmana passada a Santa Coloma davant l’Arrabal, els jugadors dirigits per Ramón Carranza es van avançar al marcador mitjançant un dels destacats i regulars, el japonès Yosuke Sato, que va aprofitar una de les seves galopades dalt per marcar el 0-1 al minut 12. Tercer gol, i molt important, per al nipó en el seu compte particular.

Però de nou, com en l’anterior partit contra l’Arrabal, un gol en contra en l’últim minut abans del descans feia l’empat dels del Maresme al Municipal Xevi Ramon, que van recuperar l’alè i van aprofitar aquest gol psicològic per intentar sorprendre el líder en la segona meitat.

No va ser així ja que el nostre líder va tapar bé els espais i l’empenta del rival perquè els nostres de la Fundació Grama dirigissin de nou el partit. En una d’aquestes ocasions un penal al nostre favor va ser transformat per Santiago de la Rica per avançar als colomencs (1-2, minut 59). El seu setè gol en vuit partits per al jugador FEGrama que el situa com a pitxitxi del grup.

A dotze minuts del final, entraria el gol definitiu realitzat per Kevin Rodríguez, el seu segon en el seu compte, que ens atorgava aquesta distància suficient de gols per emportar-nos els tres punts per a Santa Coloma i consolidar, un cop més, com a líders d’aquest grup 6 .

El nostre entrenador, el colomenc Ramon Carranza, ens va explicar les seves sensacions després de la victòria a Vilassar: «Gran rival que ens ha obligat a treure la nostra millor versió per guanyar. Primera part igualada i cop dur al 45 ‘amb l’empat. No només no ens descompon sinó que millorem per fer una gran segona part. gran treball col·lectiu per treure 3 punts que ens acosten una mica més als nostres objectius «.ramonyjugadores

Això sí, sense perdre de vista al perseguidor Cabrera a 4 punts ni al Raval o La Salut Pere gol amb 18, tercer i quart lloc respectivament.

Per a la jornada 11, el nostre conjunt FEGrama rebrà al Roma Sports AT., Vuitè classificat amb 9 punts, el diumenge 30 de novembre a la nostra hora oficial, les 11:45 hores.cl f

Octava victoria para el Sénior FEGrama en su visita a Vilassar de Mar por un resultado de 1-3 en esta jornada 10 del 23 de noviembre.

Tras la gran remontada y lección aprendida de la semana pasada en Santa Coloma ante Arrabal, los jugadores dirigidos por Ramón Carranza se adelantaron en el marcador mediante uno de los destacados y regulares, el japonés Yosuke Sato, quien aprovechó una de sus galopadas arriba para marcar el 0-1 en el minuto 12. Tercer gol, y muy importante, para el nipón en su cuenta particular.

Pero de nuevo, como en el anterior encuentro ante Arrabal, un gol en contra en el último minuto antes del descanso hacía el empate de los del Maresme en el Municipal Xevi Ramon, quienes recuperaron el aliento y aprovecharon este gol psicológico para intentar sorprender al líder en la segunda mitad.

No fue así pues nuestro líder tapó bien los espacios y el empuje del rival para que los nuestros de la Fundació Grama dirigieran de nuevo el partido. En una de estas ocasiones un penalti a nuestro favor fue transformado por Santiago de la Rica para adelantar a los colomenses (1-2, minuto 59). Su séptimo gol en ocho partidos para el jugador FEGrama que le sitúa como pichichi del grupo.

A doce minutos del final, entraría el gol definitivo realizado por Kevin Rodríguez, su segundo en su cuenta, que nos otorgaba esta distancia suficiente de goles para llevarnos los tres puntos para Santa Coloma y consolidarnos, una vez más, como líderes de este grupo 6.

Nuestro entrenador, el colomense Ramón Carranza, nos explicó sus sensaciones tras la victoria en Vilassar: «Gran rival que nos ha obligado a sacar nuestra mejor versión para ganar. Primera parte igualada y golpe duro en el 45′ con el empate. No sólo no nos descompone sino que mejoramos para hacer una gran segunda parte. Gran trabajo colectivo para sacar 3 puntos que nos acercan un poquito más a nuestros objetivos».

Eso sí, sin perder de vista al perseguidor Cabrera a solo 4 puntos ni al Arrabal o La Salut Pere gol con 18, tercer y cuarto puesto respectivamente.

Para la jornada 11, nuestro conjunto FEGrama recibirá al Roma SPorts AT., octavo clasificado con 9 puntos, el domingo 30 de noviembre a nuestra hora oficial, las 11:45 horas.

 

 

 

Text i fotos: @chemacarva

Resultats  Classificació