La nova categoria de la Fundació Grama, el Cadet C FEGrama, ha apallissat a la segona jornada a casa del Athtlètic Poble Nou per 0-14 gols.

Desprès del debut amb victòria davant el Pujadas per un contundent 7 a 1 de la jornada passada que donava la tercera plaça a la classificació, ara amb aquests nous tres punts els dirigits per Alex Ramírez es col.loquen primers.

Els gols arribarien aviat al camp Complex Esportiu Maresme-Llull del Poble Nou amb Vladislav Pérez que acabaria fent un repòquer, Sergio Gea, dos consecutius de Maxwell, Raúl Martín faria el 0-5 i desprès el 0-8, Albert Domingo, David Valdivia, Juan Pedro Vilaplana el 0-9 i Iván Sánchez.

«Tractarem de treballar per no baixar el ritme competitiu ni formatiu»

L’entrenador Alex Ramírez ens comenta el que va succeir a Poble Nou: «El Cadet C FEG va estar a l’altura i va demostrar l’actitud i qualitat fins als últims minuts amb una golejada a camp contrari. El conjunt està cada cop més rodat i mai es conforma. Vull donar la benvinguda a les dues incorporacions del Jordi Sarradell i el Raúl Martín. Tractarem de treballar per no baixar el ritme competitiu ni formatiu».

A la jornada tercera, el conjunt de Santa Coloma el tocarà rebre a La Salut Pere Gol (amb 1 punt només) el dissabte 18 d’octubre des de les 12:30 hores al Nou Municipal.

La nueva categoría de la Fundación Grama, el Cadete C FEGrama, ha golpeado en la segunda jornada en casa del Athtlètic Pueblo Nuevo por 0-14 goles.

Después del debut con victoria ante el Pujadas por un contundente 7 a 1 de la jornada pasada que daba la tercera plaza en la clasificación, ahora con estos nuevos tres puntos los dirigidos por Alex Ramírez se colocan primeros.

Los goles llegarían pronto al campo Complejo Deportivo Maresme-Llull de Poblenou con Vladislav Pérez que acabaría haciendo un repóquer, Sergio Gea, dos consecutivos de Maxwell, Raúl Martín haría el 0-5 y después el 0-8, Albert Domingo, David Valdivia , Juan Pedro Vilaplana el 0-9 e Iván Sánchez.

«Trataremos de trabajar para no bajar el ritmo competitivo ni formativo»

El entrenador Alex Ramírez nos comenta lo que sucedió en Pueblo Nuevo: «El Cadete C FEG estuvo a la altura y demostró la actitud y calidad hasta los últimos minutos con una goleada en campo contrario. El conjunto está cada vez más rodado y nunca se conforma. Quiero dar la bienvenida a las dos incorporaciones de Jordi Sarradell y Raúl Martín. Trataremos de trabajar para no bajar el ritmo competitivo ni formativo »

En la jornada tercera, el conjunto de Santa Coloma el tocará recibir en La Salud Pere Gol (con 1 punto solamente) el sábado 18 de octubre desde las 12:30  horas en el Nou Municipal.

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19889501&codcompeticion=19628977″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628977&CodGrupo=19889501&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin