El Juvenil B FEGrama dirigit per Javi Murillo ha disputat un partit dels més durs nomès ja a la segona jornada d’aquest grup 5 de Primera Divisió.

El Municipal del Turó de la Peira es va convertir en un bastió pels locals el passat diumenge 12 d’octubre on els homes de Santa Coloma van tenir de remuntar un primer gol al cap de cinc minuts per mitjà de Joel Camps (27′).

La reacció dels jugadors de la Fundació Grama arribava a la mitja hora quan Adrià Ramos avançava 1-2 a la Grama però va ser només un miratge perquè a la jugada següent van empatar els locals deixant el resultat definitiu i el repart de punts.

«Ens mereixíem els tres punts pel que s’ha vist al camp»

L’entrenador Javi Murillo ens envia les seves conclusions del partit: «Partit molt disputat per ambdós conjunts que ja ens coneixíem a l’any passat i que vam pujar tots dos de categoria. Hem sigut molt superiors des de l’inici fins al minut 30. Fiquem l’0-1 al minut 5 i ens empaten al 27. Després del gol reaccionem i al minut 32 ens avancem 1-2 però resultat que ens dura molt poc perquè a la següent jugada a un corner ens empaten. A la segona meitat tot varen ser pilotes aèries i joc directe del qual ens hem de defensar i sortir a la contra sorprenent. Finalment, resultat de 2-2 encara que ens mereixíem els tres punts pel que s’ha vist al camp».

A la tercera jornada tocarà jugar a casa a Santa Coloma davant el Badalona, tercer per la cua amb només un punt. Serà el dissabte 18 d’octubre des de les 16:45 hores.

El Juvenil B FEGrama dirigido por Javi Murillo ha disputado un partido de los más duros sólo ya en la segunda jornada de este grupo 5 de Primera División.

El Municipal del Turó de la Peira se convirtió en un bastión para los locales el pasado domingo 12 de octubre donde los hombres de Santa Coloma tuvieron que remontar un primer gol a los cinco minutos por medio de Joel Campos (27 ‘).

La reacción de los jugadores de la Fundación Grama llegaba a la media hora cuando Adriano Ramos avanzaba 1-2 en la Grama pero fue sólo un espejismo porque en la siguiente jugada empataron los locales dejando el resultado definitivo y el reparto de puntos.

«Nos merecíamos los tres puntos por lo visto en el campo»

El entrenador Javi Murillo nos envía sus conclusiones del partido: «Partido muy disputado por ambos conjuntos que ya nos conocíamos el año pasado y que subimos ambos de categoría. Hemos sido muy superiores desde el inicio hasta el minuto 30. Metemos el 0-1 en el minuto 5 y nos empatan al 27 Tras el gol reaccionamos y en el minuto 32 nos adelantamos 1-2 pero resultado que nos dura muy poco porque en la siguiente jugada en un córner nos empatan. al segunda mitad todo fueron balones aéreos y juego directo del que debemos defender y salir a la contra sorprendente. Finalmente, resultado de 2-2 aunque nos merecíamos los tres puntos por lo visto en el campo «.

En la tercera jornada tocará jugar en casa en Santa Coloma ante el Badalona, tercero por la cola con sólo un punto. Será el sábado 18 de octubre desde las 16:45 horas.

Alé Grama!!!

 

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19750718&codcompeticion=19624804″ ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18563099&codcompeticion=18473289″ target=»blank» ]Classificació[/button]

 

Por admin