Gornal «B» 3 – Juvenil «D» 2

El Juvenil «D» va jugar el cap de setmana passat contra el Gornal «B». Un partit que a pesar que els nostres guerrers ho van donar tot, no va poder ser. Es va perdre 3 a 2 aquesta primera jornada perquè no van estar molt encertats els nostres respecte a les pèrdues de pilota i la pressió de l’equip contrari que va tenir diferents ocasions de córners, aproximacions… la defensa de la Grama estava molt sòlida, però per algun desajustament els contraris aconsegueixen ficar l’1 a 0 en la primera part abans d’anar al descans.

En el descans es comenten les fallades i s’intenten llimar, per això els nostres surten Per TOTES. Els contraris marquen un altre gol, però els nostres segueixen sense perdre l’esperança ni la positivitat, igual que l’entrenador que no parava d’animar-los. Això va ser el que va fer que els blaus marquessin els dos gols.

La Grama va jugar un partit molt correcte i sense faltes, la qual cosa ens fa estar orgullosos dels nostres jugadors pesi al resultat final.

Gornal “B” 3 – Juvenil “D”  2

El Juvenil “D” jugó el fin de semana pasado contra el Gornal “B”. Un partido que a pesar de que nuestros guerreros lo dieron todo, no pudo ser. Se perdió 3 a 2 esta primera jornada porque no estuvieron muy acertados los nuestros respecto a las pérdidas de balón y la presión del equipo contrario que tuvo diferentes ocasiones de córners, aproximaciones… la defensa de la Grama estaba muy sólida, pero por algún desajuste los contrarios consiguen meter el 1 a 0 en la primera parte antes de ir al descanso.

En el descanso se comentan los fallos y se intentan limar, por eso los nuestros salen A POR TODAS. Los contrarios marcan otro gol pero los nuestros siguen sin perder la esperanza ni la positividad, igual que el entrenador que no paraba de animarlos. Esto fue lo que hizo que los azules marcasen los dos goles.

La Grama jugó un partido muy correcto y sin faltas, lo que nos hace estar orgullosos de nuestros jugadores pese al resultado final.