Escola A. Pedraza 3 – Juvenil «B» 2

Aquest diumenge disputem un partit en camp contrari, contra la Escola Àngel Pedraza A, equip que va guanyar el primer partit de lliga i venia amb ganes de continuar sumant els tres punts.

Al principi semblava que anàvem dominant el partit, controlant la pilota, però en una jugada desprevinguda el davanter de l’equip local va aconseguir arribar amb la seva velocitat a la vora de l’àrea provocant que un dels nostres centrals li fes falta. L’àrbitre no va dubtar i li va treure targeta vermella, ja que era l’últim defensor, incitant un penal que no van perdonar. El partit se’ns va posar molt «costa amunt» amb un jugador menys i amb molts minuts per davant. Aconseguim arribar diverses vegades, però sense acabar bé les jugades, generem ocasions que no van acabar en gol fins al final de la primera part.

La segona part va ser molt diferent, sortim al camp amb una mentalitat molt diferent; el seu joc era molt marrullero, el seu principal objectiu era llançar pilotes perquè els davanters fessin el treball. Les coses anaven millor i vam poder remuntar el partit amb un gol d’estratègia per part d’Oscar Mongares. Després del succeït ens vam venir molt a dalt i l’equip local va arribar un parell de vegades provocant més perill. En un córner inesperat, el seu llançador va aconseguir ficar un golàs sense que ningú li ho esperés. Van tornar a remuntar i ara ens tocava a nosaltres enfocar-nos. Aconseguim generar ocasions clares fins que Gerard Clarà ens va posar una altra vegada en el partit amb un altre gol d’estratègia, aquesta vegada de falta lateral, ara l’equip semblava estar més calmat amb el cap posat en el seu lloc.

Quan faltaven 15 minuts, el joc es va fer molt més intens, l’ambient era contrari a favor nostre i damunt amb un jugador menys. Faltava molt poquet perquè l’àrbitre xiulés el final del partit quan un jugador local va aconseguir una passada entre línies perquè el seu davanter posés el resultat final 3-2, aconseguint una victòria molt soferta. Hem tingut un inici de lliga amb pocs punts però amb ocasions creades i amb bona perspectiva per al futur.


Escola A. Pedraza 3 – Juvenil «B» 2

Este domingo disputamos un partido en campo contrario, contra la Escola Àngel Pedraza A, equipo que ganó el primer partido de liga y venía con ganas de seguir sumando los tres puntos. Al principio parecía que íbamos dominando el partido, controlando el balón, pero en una jugada desprevenida el delantero del equipo local consiguió llegar con su velocidad al borde del área provocando que uno de nuestros centrales le hiciera falta. El árbitro no dudó y le sacó tarjeta roja ya que era el último defensor, incitando un penalti que no perdonaron. El partido se nos puso muy cuesta arriba con un jugador menos y con muchos minutos por delante.

Conseguimos llegar varias veces, pero sin acabar bien las jugadas, generamos ocasiones que no acabaron en gol hasta el final de la primera parte. La segunda parte fue muy distinta, salimos al campo con una mentalidad muy diferente; su juego era muy marrullero, su principal objetivo era lanzar balones para que los delanteros hicieran el trabajo. Las cosas iban mejor y pudimos remontar el partido con un gol de estrategia por parte de Oscar Mongares. Después de lo sucedido nos vinimos muy arriba y el equipo local llegó un par de veces provocando más peligro. En un córner inesperado, su lanzador consiguió meter un golazo sin que nadie se lo esperase. Volvieron a remontar y ahora nos tocaba a nosotros enfocarnos. Logramos generar ocasiones claras hasta que Gerard Clarà nos puso otra vez en el partido con otro gol de estrategia, esta vez de falta lateral, ahora el equipo parecía estar más calmado con la cabeza puesta en su sitio.

Cuando faltaban 15 minutos, el juego se hizo mucho más intenso, el ambiente era contrario a nuestro favor y encima con un jugador menos. Faltaba muy poquito para que el árbitro pitara el final del partido cuando un jugador local alcanzó un pase entre líneas para que su delantero pusiera el resultado final 3-2, logrando una victoria muy sufrida. Hemos tenido un inicio de liga con pocos puntos pero con ocasiones creadas y con buena perspectiva para el futuro.