El Juvenil-Cadet va caure a Mataró

Les grans de la Fundació van caure per un voluminós 6-0 davant la UD Cirera B, setenes classificades.

Bon partit de les nostres noies contra un rival de la part alta de la taula. Era un partit molt difícil però que va servir sens dubte per anar corregint errors i per seguir evolucionant. Encara els falta acabar d’agafar confiança amb la pilota als peus i treure’s la por a perdre la pilota. Però posant aquesta actitud i aquestes ganes, aconseguiran donar de què parlar.

Jordi Pérez: «S’ha millorat la disciplina dins del camp, l’ordre entre línies, l’actitud. S’estan esforçant a millorar i aprendre per al proper any.»

Juvenil-Cadet 1516

Las grandes de la Fundació cayeron por un abultado 6-0 ante la UD Cirera B, séptimas clasificadas.

Buen partido de nuestras chicas contra un rival de la parte alta de la tabla. Era un partido muy difícil pero que sirvió sin duda para ir corrigiendo errores y para seguir evolucionando. Todavía les falta acabar de coger confianza con el balón en los pies y quitarse el miedo a perder el balón. Pero poniendo esta actitud y estás ganas, conseguirán dar de qué hablar.

Jordi Pérez: «Se ha mejorado la disciplina dentro del campo, el orden entre líneas, la actitud. Se están esforzando en mejorar y aprender para el próximo año.»