El Juvenil B va empatar 0-0 davant el CE Júpiter el que li va servir per acabar subcampió de lliga. També havien unes poques opcions de ser campions però el líder no va caure.

La Grama va sortir bé robant pilotes i fent pressió alta però també una mica imprecís, prenent males decisions. Amb el pas dels minuts el Júpiter es va veure més còmode, un equip rocós i ben plantat, amb puntes ràpids.

Primera meitat sense ocasions, poc atac per part dels dos conjunts. A la segona meitat la Grama va ser molt millor que el seu rival, buscant la victòria, dominant en tot moment davant un Júpiter que va tenir només una ocasió de gol.

La Grama va crear molt perill i va fregar el gol en múltiples ocasions. Cinc córners, diverses faltes penjades a l’àrea, una altra clara va arribar per banda després d’una jugada de Jean Paul amb passada enrere que Rubén no va encertar a colpejar, més tard una altra similar en la qual entra a l’àrea per banda Jean Paul i és Mario, amb la cama no hàbil, qui li surt bombejada. També sota pals el porter visitant va evitar el gol.

Víctor Salas: «Vull felicitar els jugadors i els meus companys del cos tècnic per la gran campanya que han realitzat. Ara toca seguir cap endavant i preparar la propera temporada amb il·lusió i ganes per ser campions.»

El Juvenil B empató 0-0 ante el CE Júpiter lo que le sirvió para terminar subcampeón de liga. También habían unas pocas opciones de ser campeones pero el líder no cayó.

La Grama salió bien robando balones y haciendo presión alta pero también algo impreciso, tomando malas decisiones. Con el paso de los minutos el Júpiter se vio más cómodo, un equipo rocoso y bien plantado, con puntas rápidos.

Primera mitad sin ocasiones, poco ataque por parte de ambos conjuntos. En la segunda mitad la Grama fue mucho mejor que su rival, buscando la victoria, dominando en todo momento ante un Júpiter que tuvo solamente una ocasión de gol.

La Grama creó mucho peligro y rozó el gol en múltiples ocasiones. Cinco córners, varias faltas colgadas al área, otra clara llegó por banda tras una jugada de Jean Paul con pase atrás que Rubén no acertó a golpear, más tarde otra similar en la que entra al área por banda Jean Paul y es Mario con la pierna no hábil le sale bombeada. También bajo palos el portero visitante evitó el gol.

Víctor Salas: «Quiero felicitar a los jugadores y mis compañeros del cuerpo técnico por la gran campaña que han realizado. Ahora toca seguir hacía adelante y preparar la próxima temporada con ilusión y ganas para ser campeones.»

Por admin