Benvinguts Oriol i Rubén

01/07/2021

La setmana passada la Direcció Esportiva de la Fundació Esportiva Grama va anunciar dues noves incorporacions. Avui els coneixem una mica millor als dos nous jugadors per a la Temporada 2021/22.

Oriol Molins Vidri (19/07/1990) arriba procedent de l’EC Granollers. Mitjapunta amb molta pegada i experiència a Tercera. Home important al Granollers durant les tres temporades que ha estat.

Va passar també amb molt bona nota pel FC Santboià, Cerdanyola FC, AE Prat, FC Vilafranca i UDA Gramenet. Torna d’aquesta manera al Municipal de la Grama 9 anys després.

Oriol Molins: «Estic molt il·lusionat per tornar al camp de la Grama on vaig estar molt a gust fa anys. Espero poder tornar la confiança que el míster ha demostrat en mi i poder disfrutar d’una gran temporada.»

Rubén Cruz Aguilar ‘Rubi’ (18/04/1995) es tracta d’un jove lateral dret que arriba després de quallar una gran temporada a la UE Sants. Jugador de gran recorregut per banda i bon maneig de pilota.

Va debutar com amateur, i en tercera, al CF Gavà (2014/15). Després d’això va passar dos anys al CE Europa, FC Santboià, UE Castelledefels i abans de fitxar pel Sants va estar mitja campanya al FC Martinenc de Primera Catalana i mitja en la UA Horta de Tercera Divisió.

Rubi Cruz: «Estic molt content d’unir-me a la FE Grama. La veritat és que tot va ser molt fàcil, Juanma Pons i jo ens coneixem de fa anys, ja havíem estat junts en un altre club, el sap com jugo i el que puc donar i jo sé com treballa i el que podem aconseguir. Estic amb moltes ganes de començar per poder ajudar al club a complir els objectius i donar moltes alegries a l’afició.»

La semana pasada la Dirección Deportiva de la Fundació Esportiva Grama anunció dos nuevas incorporaciones. Hoy les conocemos un poco mejor a los dos nuevos jugadores para la Temporada 2021/22.

Oriol Molins Vidri (19/07/1990) llega procedente del EC Granollers. Mediapunta con mucha pegada y experiencia en Tercera. Hombre importante en el Granollers durante las tres temporadas que ha estado.

Pasó también con muy buena nota por el FC Santboià, Cerdanyola FC, AE Prat, FC Vilafranca y UDA Gramenet. Regresa de esta manera al Municipal de la Grama 9 años después.

Oriol Molins: «Estoy muy ilusionado por volver al campo de la Grama donde estuve muy a gusto hace años. Espero poder devolver la confianza que el míster ha demostrado en mí y poder disfrutar de una gran temporada.»

Rubén Cruz Aguilar ‘Rubi’ (18/04/1995) se trata de un joven lateral derecho que llega tras cuajar una gran temporada en la UE Sants. Jugador de gran recorrido por banda y buen manejo de balón.

Debutó como amateur, y en tercera, en el CF Gavà (2014/15). Tras ello pasó dos años en el CE Europa, FC Santboià, UE Castelledefels y antes de fichar por el Sants estuvo media campaña en el FC Martinenc de Primera Catalana y media en la UA Horta de Tercera División.

Rubi Cruz: «Estoy muy contento de unirme a la FE Grama. La verdad es que todo fue muy fácil, Juanma Pons y yo nos conocemos de hace años, ya habíamos estado juntos en otro club, el sabe como juego y lo que puedo dar y yo sé como trabaja y lo que podemos conseguir. Estoy con muchas ganas de empezar para poder ayudar al club a cumplir los objetivos y dar muchas alegrías a la afición.»