El Juvenil A va pagar car la falta de gol en el seu debut

05/09/2021

Derrota injusta en el debut del Juvenil A, que per ocasions i joc va merèixer molt més. El marcador final a la primera jornada de Lliga Nacional va ser de 0-2 favorable al CE Mataró.

Primer 11 de la temporada 2021/22. Foto: Carlos Pérez

El partit arrencava amb els colomencs prement en àrea rival, s’aproximaven els de Manu Peláez amb un xut d’Uri que va sortir pel lateral de la xarxa. Primers 15 minuts de domini blau. Després d’aquests primers minuts reacció del Mataró que amenaçava en dues ocasions la porteria de Pau. Després de l’aturada d’hidratació, de nou el conjunt de Santa Coloma va anar a la càrrega, buscaven avançar-se al marcador els locals ia punt van estar de fer-ho en l’última jugada de la primera meitat, on el davanter Bafode en un mà a mà amb el porter enviava la pilota per sobre del travesser.

A la represa, mateixa tònica, la Fundació impedint que Mataró traspassés el seu propi camp però desgraciadament en un desplaçament en llarg va arribar el gol. Una gran jugada de l’extrem Dawda, propiciava una centrada des de banda dreta que el davanter del maresme Ayoub volejaba al fons de la xarxa posant el 0-1 (54′).

Reaccionaven els colomencs. Guiteras a pilota aturada, Rubén després d’una gran jugada individual que la pilota va fregar el pal i Oliver en dues ocasions van disposar d’ocasions claríssimes per fer l’empat davant un Mataró que es defensava com podia.

Es bolcaven a l’atac els de Can Peixauet i quan semblava que més a prop estaven una errada defensiva propiciava que en el minut 86 el davanter Nacho sentenciés amb el 0-2 definitiu.

Injusta derrota i irreprotxable actitud dels colomenes que es van buidar completament per obtenir un millor resultat.

Derrota injusta en el debut del Juvenil A, que por ocasiones y juego mereció mucho más. El marcador final en la primera jornada de Liga Nacional fue de 0-2 favorable al CE Mataró.

El partido arrancaba con los colomenses apretando en área rival, se aproximaban los de Manu Peláez con un disparo de Uri que salió por el lateral de la red. Primeros 15 minutos de dominio azul. Tras estos primeros minutos reacción del Mataró que amenazaba en dos ocasiones la portería de Pablo. Tras el parón de hidratación, de nuevo el conjunto de Santa Coloma fue a la carga, buscaban adelantarse en el marcador los locales y a punto estuvieron de hacerlo en la última jugada de la primera mitad, donde el delantero Bafode en un mano a mano con el portero enviaba el balón por encima del travesaño.

En la reanudación, misma tónica, la Fundació impidiendo que Mataró traspasara su propio campo desgraciadamente en un desplazamiento en largo llegó el gol. Una gran jugada del extremo Dawda , propiciaba un centro desde banda derecha que el delantero del maresme Ayoub voleaba al fondo de la red poniendo el 0-1 (54′).

Reaccionaban los colomenses. Guiteras a balón parado, Rubén tras una gran jugada individual que el balón fregó el poste y Oliver en dos ocasiones dispusieron de ocasiones clarísimas para hacer el empate ante un Mataró que se defendía como podía.

Se volcaban al ataque los de Can Peixauet y cuando parecía que más cerca estaban un error defensivo propiciaba que en el minuto 86 el delantero Nacho sentenciara con el 0-2 definitivo.

Injusta derrota e intachable actitud de los colomenes que se vaciaron por completo para obtener un mejor resultado.