El enganxós himne «Alé, Alé» emmarca la presentació de la Fundació Esportiva Grama

09/12/2013

Les 2.500 persones que van assistir a la presentació oficial de la Fundació Esportiva Grama van gaudir de l’exhibició dels 21 equips federats més les dues escoles dels més petits que van saltar al Nou Municipal de Santa Coloma.

Però aquí no quedava això sinó que l’assolellat divendres, 6 de desembre, amagava moltes més sorpreses en el nou club que presideix Antonio Morales i qui personalment s’ha bolcat en cos i ànima en l’arrencada i consolidació d’un nou club de futbol.

Los más peques de la Fundació Esportiva Grama fueron los protagonistas en el Nou Municipal de Santa Coloma
Los más peques de la Fundació Esportiva Grama fueron los protagonistas en el Nou Municipal de Santa Coloma

Morales remarca el caràcter «integrador i de cohesió social» de la Fundació

La nova entitat esportiva pretén recolzar-se en les categories base com pedestal justament com es va poder comprovar en la presentació, on abundaven els nens i nenes de la ciutat i també dels voltants, acompanyats de pares i familiars que no es van voler perdre la festa del futbol. Morales, en la seva intervenció, va voler remarcar el caràcter «integrador i de cohesió social» dels joves de l’entorn amb l’esport com a eix adaptatiu.

Morales ha estat flanquejat per les autoritats locals i federatives encapçalades per l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, el Tinent d’alcalde, Esteve Serrano, i el regidor d’Esports, Diego Arroyo, a més del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Llaó, entre d’altres.

Imagen de las autoridades y los directivos de la Fundació Esportiva Grama
Imagen de las autoridades y los directivos de la Fundació Esportiva Grama

El següent torn de paraules, l’alcaldessa Núria Parlon va confirmar el seu suport a les pretensions socio-esportives de la Fundació Esportiva Grama i es va recordar del ja històric Nelson Mandela per fer èmfasi en «la defensa dels drets humans» per la igualtat d’oportunitats.

«Vamos a crecer, vamos a soñar, anem a jugar, anem a guanyar»

Abans de la guinda final de l’Himne de la Fundació «Alé, Alé» del músic colomenc Prebe, es va donar la paraula a l’artista creador del logo del club, Pepònio, mentre el grup de castellers Laietans de Gramenet carregava dos pilars de quatre, o el mag Fleky feia desaparèixer a la seva ajudant, tot això presentat pel mestre de cerimònies i amic personal de Morales, Xavi Andreu.

Prebe i el seu grup de músics, van presentar el nou himne «Alé, Alé» envoltats d’un cor format per joves jugadors de la Fundació que tenen el seu moment de glòria en la cançó, «Anem a créixer, anem a somiar, anem a jugar, anem a guanyar «. A més l’himne segueix tocant la fibra amb un «Orgull de ser colomenc«, com el nou club, de tota Santa Coloma.

El artista colomense, Prebe, canta el himno de la Fundació Esportiva Grama
El artista colomense, Prebe, canta el himno de la Fundació Esportiva Grama

Etiquetas: , , , , , , , ,