Golejada i aconseguida la tercera plaça en aquesta la jornada 9 de l’equip de la FEGrama a Lloreda, onzè classificat amb 6 punts, amb un resultat claríssim de 0-8.

D’aquesta manera la nova categoria de la Fundació Grama, el Cadet C FEGrama, aconsegueix el seu tercer triomf seguit i amb 18 punts puja de la quarta a la tercera posició en aquest grup 14 de Segona Divisió. Només superats per Pere Gol amb 19 punts i el líder l’Alzamora amb 22.

Els gols van arribar aviat al minut 1 per a la FEGrama amb un doblet en els primers deu minuts d’Iván Sánchez. Després abans del descans Raúl Martín deixava a Badalona un parcial de 0-3.

Després van arribar més gols a la represa amb un doblet de Maxwell (0-5). Albert Domingo, Vladislav Pérez i Danish Abid tancar el compte al Municipal Lloreda per 0-8.

El nostre entrenador FEGrama, Alex Ramírez, ens explica el seu parer sobre el partit: »

Partit plàcid i en el qual aconseguim dos objectius: mantenir la intensitat ofensiva i defensiva i deixar la porteria a 0.

La primera part va ser un ATAC-i-gol constant amb un joc més posicional. Es va arribar amb 2 a 0 a favor malgrat les múltiples ocasions.

A la segona part el rival va avançar la línia defensiva i va deixar molts més espais amb el que va facilitar les coses. És així com van anar arribant els gols fins a un total de 8.

El positiu va ser que els gols van arribar de diversos jugadors i es va dominar el joc per complet.

Cada vegada som més equip i és una cosa clau per a la nostra evolució. »

Per a la jornada 10, el conjunt FEGrama rebrà el Martinenc, desè classificat amb 7 punts, el dissabte 13 de desembre des de les 14:30 hores.

Goleada y conseguida la tercera plaza en esta la jornada 9 del equipo de la FEGrama en Lloreda, onceavo clasificado con 6 puntos, con un resultado clarísimo de 0-8.

De esta manera la nueva categoría de la Fundación Grama, el Cadete C FEGrama, consigue su tercer triunfo seguido y con 18 puntos sube de la cuarta a la tercera posición en este grupo 14 de Segunda División. Solo superados por Pere Gol con 19 puntos y el líder el Alzamora con 22.

Los goles llegaron pronto en el minuto 1 para la FEGrama con un doblete en los primeros diez minutos de Iván Sánchez. Luego antes del descanso Raúl Martín dejaba en Badalona un parcial de 0-3.

Luego llegaron más goles en la reanudación con un doblete de Maxwell (0-5). Albert Domingo, Vladislav Pérez y Danish Abid cerraron la cuenta en el Municipal Lloreda por 0-8.

Nuestro entrenador FEGrama, Alex Ramírez, nos explica su parecer sobre el partido:»

Partido plácido y en el cual conseguimos dos objetivos: mantener la intensidad ofensiva y defensiva y dejar la portería a 0.

La primera parte fue un atac-i-gol constante con un juego más posicional. Se llegó con 2 a 0 a favor pese a las múltiples ocasiones.

En la segunda parte el rival adelantó la línea defensiva y dejó muchos más espacios con lo que facilitó las cosas. Es así como fueron llegando los goles hasta un total de 8.

Lo positivo fue que los goles llegaron de varios jugadores y se dominó el juego por completo.

Cada vez somos más equipo y es algo clave para nuestra evolución.»

Para la jornada 10, el conjunto FEGrama recibirá al Martinenc, décimo clasificado con 7 puntos, el sábado 13 de diciembre desde las 14:30 horas.

 

 

Barcelona,santa coloma,fundacio grama
Barcelona,santa coloma,fundacio grama
Barcelona,santa coloma,fundacio grama
Barcelona,santa coloma,fundacio grama

 

 

fundacio grama,santa coloma
fundacio grama,santa coloma

IMG-20141102-WA0004IMG-20141102-WA0005

fundacio grama santa coloma cadetC FEG -peregol@chemacarva
fundacio grama santa coloma cadetC FEG -peregol@chemacarva

 

 

Alé Grama!!!

Llegeix més articles

Remuntada espectacular del líder l’Amateur FEGrama al Nou Municipal en derbi contra l’Arrabal Calaf-Gramanet per 2-1 http://fegrama.cat/web/?p=7094

Importantíssims tres punts pel Juvenil Preferent FEGrama a la seva visita a l’Escola Industrial de l’UB Catalònia (0-2) http://fegrama.cat/web/?p=7045

Empat in extremis del Juvenil B FEGrama al Municipal de Granollers que el permet seguir amunt (2-2) http://fegrama.cat/web/?p=7128

El Benjamí C FEGrama segueix segon amb una jornada menys i goleja a Santa Coloma davant el Hospitalenc per 7-1 http://fegrama.cat/web/?p=7036

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

Text i fotos: @chemacarva

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19889501&codcompeticion=19628977″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628977&CodGrupo=19889501&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin