El Benjamí F FEGrama de Daniel i Pol Hernández perden en la seva visita al segon classificat, el Hospitalenc, per 6-1.

El solitari gol d’Iván Sánchez no va ser revulsiu davant un dels equips més competitius d’aquest grup 7 de Tercera Divisió, l’equip de la Fundació Grama sabrà aixecar el cap i seguir aprenent de tot el jugat com ho va ser igual de difícil davant el Sants que és tercer i el Martinenc tercer classificat, amb qui va acabar derrotat anteriorment.

Els xavals de la Fundació Grama han de seguir aprenent, fins i tot de les derrotes que és on més s’aprèn, i continuar jugant amb confiança per als pròxims partits.

Com el del proper diumenge 9 de novembre al Nou Municipal davant el Sistrells, setè classificat. Serà des de les 8:30 hores.

El Benjamín F FEGrama de Daniel y Pol Hernández pierden en su visita al segundo clasificado, el Hospitalense, por 6-1.

El solitario gol de Iván Sánchez no fue revulsivo ante uno de los equipos más competitivos de este grupo 7 de Tercera División, el equipo de la Fundació Grama sabrá levantar la cabeza y seguir aprendiendo de todo lo jugado como lo fue igual de difícil ante el Sants que es tercero y el Martinenc tercer clasificado, con quienes acabó derrotado anteriormente.

Los chavales de la Fundació Grama deben seguir aprendiendo, incluso de las derrotas que es donde más se aprende, y continuar jugando con confianza para los próximos encuentros.

Como el del próximo domingo 9 de noviembre en el Nou Municipal ante el Sistrells, séptimo clasificado. Será desde las 8:30 horas.

Benjami_F fundacio grama santa coloma FEG contra SINGUERLIN @chemacarva
Benjami_F fundacio grama santa coloma FEG contra SINGUERLIN @chemacarva

 

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629017&CodGrupo=19973399&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19973399&codcompeticion=19629017″ ]Classificació[/button]

Por admin