El Benjamí D de la F.E. Grama rebrà a Santa Coloma el lìder, l’Escola Brafa

Encara amb derrota a la última jornada a casa del Vila Olímpica per 3-2, el Benjamí D de la Fundació Grama segueix al mig de la classificació a la novena posició amb 25 punts.

Els entrenats per Raúl Ruiz saben que si arriben bons resultats aquesta jornada es remunten posicions per la poca diferència de punts entre varis equips.

I a més perquè els toca a casa, al Nou Municipal de Santa Coloma el pròxim diumenge 16 de febrer a les 8 del matí contra l’Escola Brafa, el líder, bona oportunitat per treure un bon resultat i moltes conclusions i aprenentatges.

Alé Grama!!!

Aún con derrota en la última jornada en casa del Vila Olímpica por 3-2, el Benjamín D de la Fundación Grama sigue en medio de la clasificación en la novena posición con 25 puntos.

Los entrenados por Raúl Ruiz saben que si llegan buenos resultados esta jornada se remontan posiciones por la poca diferencia de puntos entre varios equipos.

  Y además porque los toca en casa, en el Nou Municipal de Santa Coloma el próximo domingo 16 de febrero a las 8 de la mañana contra la Escuela Brafa, el líder, buena oportunidad para sacar un buen resultado y muchas conclusiones y aprendizajes.