El Benjamí C de la FEGrama es col.loca a la cinquena posició desprès de la victòria davant l’Alzamora per 9 a 2.

Els joves jugadors de la Fundació Grama sumen així a aquest grup 3 desprès de la quarta victòria en cinc partits amb 39 punts totals.

Però tot i la golejada final l’equip de la Fundació Grama va haver de remuntar un gol inicial a càrrec d‘Aaron Román. D’aquest 1-1 arribaria la remuntada per part de Justin Prieto. El 3-1 va ser realitzat per Juan Cortés, que faria un doblet. Miguel Ángel va fer el 4-1 i va acabar fent un hattrick.

Amb el partit molt encarat, varen continuar l’espectacle de gols davant el cuer per part d’Antonio Sebastián que faria un doblet.

A la jornada 21, el conjunt de la FEG dirigit per Lautaro Rosales viatjarà al camp Municipal Puig Gairalt del conjunt de l’Escola Collblanc-Torrassa, sisè a la classificació amb 5 punts menys que l’equip de la FEG, el diumenge 23 de març a les 10:30 hores.

.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473318&CodGrupo=18680379&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18680379&codcompeticion=18473318″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Benjamín C de la FEGRAM se coloca en la quinta posición después de la victoria ante el Alzamora por 9 a 2.

Los jóvenes jugadores de la Fundación Grama suman así a este grupo 3 después de la cuarta victoria en cinco partidos con 39 puntos totales.

Pero a pesar de la goleada final el equipo de la Fundación Grama tuvo que remontar un gol inicial a cargo de Aaron Román. De este 1-1 llegaría la remontada por parte de Justin Prieto. El 3-1 fue realizado por Juan Cortés, que haría un doblete. Miguel Ángel hizo el 4-1 y terminó haciendo un hattrick.

Con el partido muy encarado, continuaron el espectáculo de goles ante el colista por parte de Antonio Sebastián que haría un doblete.

En la jornada 21, el conjunto de la FEG dirigido por Lautaro Rosales viajará al campo Municipal Puig Gairalt del conjunto de la Escuela Collblanc-Torrassa, sexto en la clasificación con 5 puntos menos que el equipo de la FEG, el domingo 23 de marzo a las 10:30 horas.

Alé Grama!!!

Por admin