El Benjamí C comença la segona volta amb tot guanyat

Mirar la categoria de Benjamins del club és sens dubte una meravella ja que aquesta temporada els nois ens estan fent gaudir de valent; l’A és setè però molt a prop del quart, el B és líder en solitari amb 13 victòries i 1 empat, el D és sisè però a prop del segon i fins i tot del primer classificat, l’E és cinquè a prop del segon i finalment el F és dotzè passant una mica de dificultats però fora de perill.

¿I que passa amb el C? Doncs que és el líder invicte que només sap sumar de 3 en 3. Amb 14 victòries en 14 partits és primer amb 42 punts del Grup 8 de Tercera Divisió; i amb tres punts d’avantatge sobre el segon. Els nois entrenats per Víctor Salas i Adrián Reches són el segon conjunt més golejador amb 91 gols a favor i el segon equip que menys gols a encaixat (13).

BENJAMÍ CFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

La golejada de la setmana passada per 0-17 davant el Sants és el millor resultat de la temporada superant el 1-10 que li van ficar al Congrés. El pitjor resultat va ser una victòria per 2-1 davant el segon classificat, Turó de la Peira, un resultat realment molt bo que va servir per tenir un bon avantatge a la part alta de la taula.

Paraules del seu entrenador: «La primera volta ha estat espectacular amb tots els partits guanyats. Partit a partit es nota una millora i simplement toca seguir treballant perquè la segona volta sigui igual de bona per intentar ser campió de lliga.»

benjCresultados040215

Dels 14 partits jugats l’equip ha aconseguit marcar cinc o més gols en fins a 10 partits. En quatre ocasions el porter de la Fundació, Guillem, no ha rebut gol. Youssef Bakkali amb 18 gols és el pitxitxi de l’equip, seguit de prop per Antonio Sebas que porta 16 gols. I són quatre jugadors els que sumen més de deu gols, a part d’aquests dos estan també: Iker Quintana (13) i Marc Ortega (11).

Dissabte a les 13:00 hores juguen al camp del Bon Pastor AE, últim classificat, volen que la ratxa triomfal vaig continuar.

benjaminC040215

Mirar la categoría de Benjamines del club es sin duda una maravilla pues esta temporada los chicos nos están haciendo disfrutar de lo lindo; el A es séptimo pero muy cerquita del cuarto, el B es líder en solitario con 13 victorias y 1 empate, el D es sexto pero cerca del segundo e incluso del primer clasificado, el E es quinto cerca del segundo y por último el F es duodécimo pasando algo de apuros pero fuera de peligro.

¿Y que pasa con el C? Pues que es el líder invicto que solo saber sumar de 3 en 3. Con 14 victorias en 14 partidos es primero con 42 puntos del Grupo 8 de Tercera División; y con tres puntos de ventaja sobre el segundo. Los chicos entrenados por Víctor Salas Adrián Reches son el segundo conjunto más goleador con 91 goles a favor y el segundo equipo que menos goles a encajado (13).

La goleada de la semana pasada por 0-17 ante el Sants es el mejor resultado de la temporada superando el 1-10 que le metieron al Congrés. El peor resultado fue una victoria por 2-1 ante el segundo clasificado, Turó de la Peira, un resultado realmente muy bueno que sirvió para tener una buena ventaja en lo alto de la tabla.

De los 14 partidos jugados el equipo ha conseguido marcar cinco o más goles en hasta 10 encuentros. En cuatro ocasiones el portero de la Fundació, Guillem, no ha recibido gol. Youssef Bakkali con 18 goles es el pichichi del equipo, seguido de cerca por Antonio Sebas que lleva 16 tantos. Y son cuatro jugadores los que suman más de diez goles, aparte de esos dos están también: Iker Quintana (13) y Marc Ortega (11).

El sábado a las 13:00 horas juegan en el campo del Bon Pastor AE, último clasificado, quieren que la racha triunfal continué.

Palabras de su entrenador: «La primera vuelta ha sido espectacular con todos los partidos ganados. Partido a partido se nota una mejoría y simplemente toca seguir trabajando para que la segunda vuelta sea igual de buena para intentar ser campeón de liga.»