L’Infantil «A» de la Fundació Esportiva Grama no va poder treure punts en la seva visita al difícil camp del quart classificat en una ratxa de bons resultats que els a fet estar a només dos punts del segon classificat. Els nois de Rubén Blanco van perdre 2-0 davant el FC Sant Cugat.

El proper partit serà també fora de casa, dissabte a les 11 hores, davant el FC Cerdanyola del Vallès. El rival porta dos partits seguits sense guanyar però és el cinquè classificat de la lliga.

INFANTIL AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Infantil «A» de la Fundació Esportiva Grama no pudo sacar puntos en su visita al díficil campo del cuarto clasificado en una racha de buenos resultados que les a echo estar a tan solo dos puntos del segundo clasificado. Los chicos de Rubén Blanco perdieron 2-0 ante el FC Sant Cugat.

El próximo partido será también fuera de casa, el sábado a las 11 horas, ante el FC Cerdanyola del Vallés. El rival lleva dos partidos seguidos sin ganar pero es el quinto clasificado de la liga.

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628981&CodGrupo=19653097&CodTemporada=10&CodJornada=2″ target=»blank»]Resultats[/button] [button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?]

Por admin