Després de l’empat al camp de la Penya Barcelonista Barcino per 2-2 i primer punt de la jornada passada, el Benjamí A FEGrama dirigit per Jonathan Serrat ha caigut derrotat davant el Sant Gabriel per 2-3.

L’equip visitant és colíder empatat a punts amb el Sant Andreu, on van caure derrotats per 0-5 el passat dissabte 4 d’octubre. L’equip de la Fundació Grama és tretzè amb un empat.

Els jugadors de la Fundació Grama van començar marcant amb gols d’Isaac Requena i d’Héctor Linde un parcial de 0-2 però els visitants van saber remuntar el partit.

La jornada 4 portarà una altra oportunitat fora de Santa Coloma contra un altre dels grans, el Martinenc, quart a la classificació, el diumenge 26 d’octubre des de les 10:15 hores.

Benj_A_FEG Fundacio Grama Santa Coloma contra SANTGABRIEL @chemacarva
Benj_A_FEG Fundacio Grama Santa Coloma contra SANTGABRIEL @chemacarva

Tras el empate en el campo de la Peña Barcelonista Barcino por 2-2 y primer punto de la jornada pasada, el Benjamín A FEGrama dirigido por Jonathan Serrat ha caído derrotado ante el Sant Gabriel por 2-3.

El equipo visitante es colíder empatado a puntos con el Sant Andreu, donde cayeron derrotados por 0-5 el pasado sábado 4 de octubre. El equipo de la Fundació Grama es treceavo con un empate.

Los jugadores de la Fundació Grama comenzaron marcando con goles de Isaac Requena y de Héctor Linde un parcial de 0-2 pero los visitantes supieron remontar el partido.

La jornada 4 traerá otra oportunidad fuera de Santa Coloma contra otro de los grandes, el Martinenc, cuarto en la clasificación, el domingo 26 de octubre desde las 10:15 horas.

Benjam_A_FEG de JONA no va poder contra el sant_andreu

 

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

L’Amateur FEGrama segueix líder però s’encalla amb un empat amb el perseguidor, el Cabrils (0-0)  http://fegrama.cat/web/?p=6307

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

 

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629014&CodGrupo=19861278&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19861278&codcompeticion=19629014″ ]Classificació[/button]

Por admin