Juvenil A:

JA 2-1 Martinenc
Partit en el qual vam sortir una mica nerviosos a la sortida de pilota, posant ganes però estant imprecisos, tot i així, ens anem al final de la primera part amb tres ocasions clares de gol, en un córner que remata de Víctor al travesser i una bona rematada de Montalbán, ells no tenen cap aproximació, estaven molt junts i en replegament ….
La segona part si comencem a estar còmodes amb pilota i arriba l’acció del gol per banda dreta que recull Bruno i resol magistralment canviant la pilota de peu per portar-la a l’altra banda del porter. En pocs minuts una acció a pilota parada que el seu central li guanya la partida al nostre porter Nofu i puja el 1-1 al marcador, arriben els canvis i seguíem intentant-ho i en una falta Joel marca el 2-1 … resum .. .3 punts importants per seguir !!!

JA 2-1 Martínenc
Partido en el que salimos algo nerviosos en la salida de balón, poniendo ganas pero estando imprecisos ,aún así, nos vamos al final de la primera parte con tres ocasiones claras de gol, en un córner que cabecea Víctor al larguero y un buen remate de Montalbán, ellos no tienen ninguna aproximación, estaban muy juntos y en repliegue….
La segunda parte si empezamos a estar cómodos con balón y llega la acción del gol por banda derecha que recoge Bruno y resuelve magistralmente cambiando el balón de pié para llevarla al otro lado del portero. En pocos minutos una acción a balón parado que su central le gana la partida a nuestro portero Nofu y sube el 1-1 al marcador, llegan los cambios y seguíamos intentándolo y en una falta Joel marca el 2-1… resumen…3 puntos importantes para seguir!!!

Juvenil B:

Una altra setmana més sumant tres punts, un equip rival que semblava que es jugava la lliga que ens ha jugat amb molta intensitat, moltes faltes per aturar el nostre joc, alguna que altra mereixedores de targeta, vam sortir amb un bon ritme de pilota i en una bona combinació als pocs minuts ens avancem,
però una expulsió condiciona al nostre equip, ja que l’expulsió succeeix quan el marcador era 1-2, amb 20 minuts per davant i tota la segona part.
Al començament de la segona part estem més pel que diu l’equip rival i queixant-nos en les entrades fortes, i no en el que toca que és el joc, vam intentar corregir la situació amb 1-4-4-1, però fins que no estem en el descans no tornem a ficar-nos en el partit, ja que era necessari descansar, pensar fredament i realitzar uns ajustos, intentar que els nois assimilessin ràpid les consignes que necessitàvem a hores d’ara ja que estàvem amb un menys, i així va ser, assimilació perfecta i al minut gol a favor.
En aquest moment vam canviar de tant en tant a jugadors perquè tots estiguessin frescos en bloc baix amb les seves ajudes respectives, un partit més que treballat i un tercer lloc més que meritori, i amb més opcions que mai …
Però sempre amb els peus a terra treballant totes les sessions i aquí estarà la clau, treball treball i més treball.

Otra semana más sumando tres puntos, un equipo rival que parecía que se jugaba la liga que nos ha jugado con mucha intensidad, muchas faltas para parar nuestro juego, alguna que otra merecedoras de tarjeta, salimos con un buen ritmo de balón y en una buena combinación a los pocos minutos nos adelantamos,
pero una expulsión condiciona a nuestro equipo, ya que la expulsión sucede cuando el marcador era 1-2, con 20 minutos por delante y toda la segunda parte.
En el comienzo de la segunda parte estamos más por lo que dice el equipo rival y quejandonos en las entradas fuertes, y no en lo que toca que es el juego, intentamos corregir la situación con 1-4-4-1, pero hasta que no estamos en el descanso no volvemos a meternos en el partido, ya que era necesario descansar, pensar fríamente y realizar unos ajustes, intentar que los chicos asimilaran rápido las consignas que necesitábamos en estos momentos ya que estábamos con uno menos, y así fué, asimilación perfecta y al minuto gol a favor.
En ese momento cambiamos cada cierto tiempo a jugadores para que todos estuvieran frescos en bloque bajo con sus ayudas respectivas, un partido más que trabajado y un tercer puesto más que meritorio, y con más opciones que nunca…
Pero siempre con los pies en el suelo trabajando todas las sesiones y ahí estará la clave , trabajo trabajo y más trabajo.

Juvenil C:

COLLBLANC-Torrasa 4-2 JC
Començava bé el partit amb domini i bon joc de la Fundació i això va donar els seus fruits quan en el min. 20 es posava per davant en el marcador. La Fundació seguia dominant però tres pilotes a l’esquena de la defensa visitant feien que en el minut 30 el JC es posés amb un 3-1 en contra. La Fundació intentava escurçar distàncies però no ho va aconseguir en la primera meitat. Segona part mes del mateix, domini visitant i gol de l’Collblanc que es posava 4-1 al marcador. A partir d’aquí, l’equip local no sortia del seu camp però la Fundació no aconseguia escurçar distàncies fins que en el min. 76 La Fundació aconseguia escurçar distàncies, a partir d’aquí, la Grama el seguia intentant sense sort i acabaria el partit amb el resultat de 4-2.

COLLBLANC-TORRASA 4-2 JC
Empezaba bien el partido con dominio y buen juego de la Fundación y eso dió sus frutos cuando en el min. 20 se ponía por delante en el marcador. La Fundación seguía dominando pero tres balones a las espaldas de la defensa visitante hacían que en el minuto 30 el JC se pusiera con un 3-1 en contra. La Fundación intentaba acortar distancias pero no lo logró en la primera mitad. Segunda parte mas de lo mismo, dominio visitante y gol del Collblanc que se ponia 4-1 en el marcador. A partir de ahí, el equipo local no salía de su campo pero la Fundación no lograba acortar distancias hasta que en el min. 76 La Fundación lograba acortar distancias, a partir de ahí, la Grama lo seguía intentando sin suerte y acabaría el partido con el resultado de 4-2.

Por admin