L’onze inicial de la Grama al Feliu i Codina (foto: Pedro González)

Massa càstig al marcador per una Grama voluntariosa però superada per una U. A. Horta que es col·loca en promoció d’ascens.

-DBC- Gerra d’aigua freda només començar pels nois de Toni Romero. En la primera jugada d’atac de l’Horta un xut de Domi ha picat a les mans de Joel Marín a dins de l’àrea i l’àrbitre no ha dubtat en assenyalar el punt de penal. Ens costa entendre que un jugador que està d’esquenes toqui la pilota amb la mà de manera intencionada però el col·legiat no ho ha dubtat.

Quedava l’esperança de que Caleb Martínez, novetat a la porteria de la Grama, aturés la pena màxima però Casti no ha dubtat, ha enganyat perfectament al porter de la Grama i ha anotat l’1-0 al minut 2.

La resposta de la Grama no ha trigat en arribar. Un atac per la dreta de Buba ha propiciat un bon passi cap a Cristóbal que ha batut a Santaló mentre l’assistent aixecava la bandereta per anular la oportunitat. Els nois de Toni Romero ho han intentat, han superat el cop inicial del penal i han buscat sempre la porteria local. Ho ha intentat Pluvins, ho ha intentat Ñito…

La batalla al centre del camp ha estat dura. El tribot de l’Horta amb Galeano, Vives i Adri Lledó contra el tribot de la Grama amb Pluvins, Ñito i Esteve Monterde. En defensa, els homes de Nacho Castro han aconseguit crear superioritat contra els atacants colomencs. Buba es trobava en tot moment amb dos defensors, Omar en la mateixa situació per banda esquerra i Cristóbal acompanyat sempre pels dos centrals.

A mesura que ha avançat la primera part, la U.A. Horta ha anat consolidant el seu joc sòlid mentre la Grama ho intentava. Al minut 34 ha aparegut la figura de Caleb. En una falta que a xutat Domi a uns 10 m. de la frontal la pilota ha botat davant del porter colomenc i aquets ha tret una bona mà al seu pal dret enviant la pilota a córner.

Als 37 minuts ho intentava Buba amb un “canyo” i una jugada amb Ñito però la pèrdua ha propiciat una contra de l’Horta  que ha acabat amb un xut Aleix Arenas per sobre de la porteria de Caleb.

Amb poc més s’ha arribat al descans amb el marcador donant la victòria, per la mínima, a favor de la U.A. Horta.

La segona meitat començava amb un canvi a les files de la Fundació, es quedava a vestidors Ñito després d’un cop rebut a la primera part i entrava Samu.

Amb les idees molt clares, la Uniò Atlètica Horta havia de defensar la seva avantatge i amb les línies ben juntetes no volien donar opció a la Grama en la represa. Amb els locals mostrant la seva contundència i amb la pressió molt alta sortint sempre a la contra, els colomencs no estaven còmodes sobre el terreny de joc.

I si una cosa hem vist aquesta temporada és que la història es repeteix. Tal i com va passar el dia de l’Hospitalet. Una falta innocent en la zona de tres quarts de camp al minut 54, la ha tret ràpid Galeano per Aleix Arenas en banda esquerra. La defensa de la Grama estava descol·locada en una acció ràpida, l’extrem de l’Horta ha arribat a línia de fons, el seu centre a ras de terra ha superat a Caleb i la pilota ha impactat a la bota de Jorge Rojas per endinsar-se a la porteria i fer el 2-0.

Guió perfecte pels nois de Nacho Castro però la Grama ha tingut, en una bona jugada al minut 57, una ocasió clara per Omar que no ha pogut precisar el seu xut i la pilota l’ha pogut aturar Santaló sense gaires complicacions. Acte seguit, al minut 60, Toni Romero ha intentat refrescar l’atac donant entrada a Sergi Duarte i retirant al propi Omar.

Des d’aquest moment el partit ha entrat en una fase on la Grama intentava, amb més cor que cervell, avançar les seves línies per generar perill però era l’Horta el que tenia espais per córrer i muntar les contres. Domi per una banda, Aleix per l’altra i Marc Rio pel centre han sigut un autèntic malson pels defensors colomencs. Galeano ha tingut un bon xut al minut 74 i, de nou Caleb, ha pogut fer-se amb la pilota en una aturada a dos temps. Al minut 79, una pilota penjada a la frontal de l’àrea colomenca l’ha rematat Genís obligant de nou a Caleb a lluir-se.

La inoperància ofensiva de la Grama donava ales als locals i en una jugada llunyana, dos defensors de l’Horta han estat decisius per sentenciar el partit. Ha estat amb una centrada d’Adri Lledó molt passada al segon pal, la pilota l’ha reconduït Morales cap a l’àrea petita i allà, sense marca, Genís ha afusellat a Caleb per anotar el 3-0 definitiu al minut 81.

Volia fer sang la U.A. Horta en els minuts finals, jugant a plaer davant d’una Grama tocada. Però l’orgull dels colomencs està demostrat i Esteve Monterde ha tingut el gol al seu cap després d’un corner centrat per Canelada. En temps de descompte una centrada de Joer Marín per banda dreta ha acabat en una centrada a Cristóbal però el remat del davanter centre de la Grama ha sigut molt fluixet i ha pogut aturar-la Santaló en la última ocasió del partit. Finalment, el marcador no s’ha mogut i el partit ha acabat amb 3-0.

Dura derrota dels nois de Toni Romero que sumada a la victòria del Castelldefels ens allunya de la salvació, però mentre les matemàtiques diguin que tenim possibilitats no dubteu que ho seguirem intentant. La setmana que ve juguem en dissabte, el dia 16 de març, a les 18:30h al Municipal de la Grama contra el C.E. Europa.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE TERCERA DIVISIÓ G5

 

[divider]

Juan Carlos lucha una pelota contra Marc Rio en el Feliu i Codina. (Foto: Pedro González)

Demasiado castigo al marcador por una Grama voluntariosa pero superada por una U. A. Horta que se coloca en promoción de ascenso.

Jarra de agua fría nada más empezar para los chicos de Toni Romero. En la primera jugada de ataque del Horta un disparo de Domi ha golpeado en las manos de Joel Marín dentro del área y el árbitro no dudó en señalar el punto de penalti. Nos cuesta entender que un jugador que está de espaldas toque el balón con la mano de manera intencionada pero el colegiado no lo ha dudado.

Quedaba la esperanza de que Caleb Martínez, novedad en la portería de la Grama, detuviera la pena máxima pero Casti no ha dudado, ha engañado perfectamente al portero de la Grama y anotó el 1-0 en el minuto 2. La respuesta de la Grama no ha tardado en llegar. Un ataque por la derecha de Buba ha propiciado un buen pase hacia Cristóbal que ha batido a Santaló mientras el asistente levantaba la banderita para anular la oportunidad. Los chicos de Toni Romero lo han intentado, han superado el golpe inicial del penalti y han buscado siempre la portería local. Lo intentó Pluvins, lo ha intentado Nito …

La batalla en el centro del campo ha sido dura. El tribote del Horta con Galeano, Vives y Adri Lledó contra el  tribote de la Grama con Pluvins, Nito y Esteve Monterde. En defensa, los hombres de Nacho Castro han conseguido crear superioridad contra los atacantes colomenses. Buba se encontraba en todo momento con dos defensores, Omar en la misma situación por banda izquierda y Cristóbal acompañado siempre por los dos centrales.

A medida que ha avanzado la primera parte, la U.A. Horta ha ido consolidando su juego sólido mientras la Grama lo intentaba. En el minuto 34 apareció la figura de Caleb. En una falta que a chutado Domi a unos 10 m. la frontal el balón ha botado delante del portero colomense y éste sacó una buena mano a su palo derecho enviando el balón a córner.

A los 37 minutos lo intentaba Buba con un «caño» y una jugada con Nito pero la pérdida ha propiciado una contra del Horta que ha acabado con un disparo de  Aleix Arenas por encima de la portería de Caleb.

Con poco más se llegó al descanso con el marcador dando la victoria, por la mínima, a la U.A. Horta.

La segunda mitad comenzaba con un cambio en las filas de la Fundació, se quedaba a vestuarios Ñito tras un golpe recibido en la primera parte y entraba Samu.

Con las ideas muy claras, la Unió Atlética Horta debía defender su ventaja y con las líneas bien juntitas no querían dar opción a la Grama en la reanudación. Con los locales mostrando su contundencia y con la presión muy alta saliendo siempre a la contra, los colomenses no estaban cómodos sobre el terreno de juego.

Y si algo hemos visto esta temporada es que la historia se repite. Tal y como ocurrió el día del Hospitalet. Una falta inocente en la zona de tres cuartos de campo en el minuto 54, la ha sacado rápido Galeano para Aleix Arenas en banda izquierda. La defensa de la Grama estaba descolocada en una acción rápida, el extremo del Horta ha llegado a línea de fondo, su centro raso ha superado a Caleb y el balón impactó en la bota de Jorge Rojas para adentrarse en la portería y hacer el 2-0 en propia meta.

Guión perfecto para los chicos de Nacho Castro pero la Grama ha tenido, en una buena jugada en el minuto 57, una ocasión clara para Omar que no pudo precisar su disparo y el balón lo ha podido detener Santaló sin muchas complicaciones. Acto seguido, en el minuto 60, Toni Romero ha intentado refrescar el ataque dando entrada a Sergi Duarte y retirando al propio Omar.

Desde este momento el partido entró en una fase donde la Grama intentaba, con más corazón que cabeza, adelantó sus líneas para generar peligro pero era el Horta el que tenía espacios para correr y montar las contras. Domi por una parte, Aleix por la otra y Marc Rio por el centro han sido una auténtica pesadilla para los defensores colomenses. Galeano ha tenido un buen disparo en el minuto 74 y, de nuevo Caleb, ha podido hacerse con el balón en una parada en dos tiempos. En el minuto 79, un balón colgado en la frontal del área colomense lo remató Genís obligando de nuevo a Caleb a lucirse.

La inoperancia ofensiva de la Grama daba alas a los locales y en una jugada lejana, dos defensores del Horta han sido decisivos para sentenciar el partido. Ha sido con un centro de Adri Lledó muy pasado al segundo palo, el balón lo ha reconducido Morales hacia el área pequeña y allí, sin marca, Genís fusiló a Caleb para anotar el 3-0 definitivo en el minuto 81.

Quería hacer sangre la U.A. Horta en los minutos finales, jugando a placer ante una Grama tocada. Pero el orgullo de los colomenses está demostrado y Esteve Monterde tuvo el gol en su cabeza tras un corner centrado por Canelada. En tiempo de descuento un centro de Joer Marín por banda derecha acabó en las botas de Cristóbal pero el remate del delantero centro de la Grama ha sido muy flojito y ha podido detenerla Santaló en la última ocasión del partido. Finalmente, el marcador no se ha movido y el partido acabó con 3-0.

Dura derrota de los chicos de Toni Romero que, sumada a la victoria del Castelldefels, nos aleja de la salvación, pero mientras las matemáticas digan que tenemos posibilidades no duden que lo seguiremos intentando. La semana próxima jugamos en sábado, el día 16 de marzo, a las 18: 30h en el Municipal de la Grama contra el C.E. Europa.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE TERCERA DIVISIÓN G5

Por admin