Diumenge el Juvenil Preferent FEGrama rebrà el líder, el Josep Maria Gené, a Santa Coloma

21/11/2014

Gran victòria a domicili del nostre Juvenil Preferent FEGrama en la seva visita a l’Escola Industrial de l’UB Catalònia. El resultat final de 0-2 davant un rival directe en l’classificació, permet remuntar fins a la sisena plaça amb la suma dels 14 punts d’aquesta tercera victòria consecutiva.

El vistós desplegament de joc més la forta pressió a la primera part dels jugadors de Toni Rovira va tenir el seu resultat només quatre minuts abans del descans quan Pol Ribó va aconseguir marcar la porteria rival al minut 41. No res temps per a més i la marxa a descans a Barcelona amb aquest gol psicològic determinaria l’arrencada de la segona meitat.

Però només fins a un minut abans del xiulet final va arribar el gol definitiu de Brayan Caicedo (89 ‘). Fins llavors, tant el Catalònia com la Fundació Grama van buscar la porteria però Joseph Rubio i la gran defensa FEGrama impedir les possibilitats del conjunt local i amb el gol de Bryan es feia justícia amb el que s’havia desenvolupat en joc a l’Escola Industrial.

Per a la jornada 10, l’equip de Santa Coloma rebrà el líder, el Josep Maria Gené, primer amb 21 punts amb 7 victòries i una sola derrota, el diumenge 23 de novembre des de les 11:45 hores al Nou Municipal.

Juvenil_A,fundaciograma,santacoloma,FEG,LLEFIA,@chemacarva

Gran victoria a domicilio de nuestro Juvenil Preferente FEGrama en su visita a la Escola Industrial del UB Catalònia. El resultado final de 0-2 ante un rival directo en al clasificación, permite remontar hasta la sexta plaza con la suma de los 14 puntos de esta tercera victoria consecutiva.

El vistoso despliegue de juego más la fuerte presión en la primera parte de los jugadores de Toni Rovira tuvo su resultado solo cuatro minutos antes del descanso cuando Pol Ribó consiguió marcar la portería rival en el minuto 41. No nada tiempo para más y la marcha al descanso en Barcelona con este gol psicológico determinaría el arranque de la segunda mitad.

Pero solo hasta un minuto antes del pitido final llegó el gol definitivo de Brayan Caicedo (89′). Hasta entonces, tanto el Catalònia como la Fundació Grama buscaron la portería pero Joseph Rubio y la gran defensa FEGrama impidieron las posibilidades del conjunto local y con el gol de Bryan se hacía justicia con lo que se había desarrollado en juego en la Escola Industrial.

Para la jornada 10, el equipo de Santa Coloma recibirá al líder, el Josep Maria Gené, primero con 21 puntos con 7 victorias y una sola derrota, el domingo 23 de noviembre desde las 11:45 horas en el Nou Municipal.

cl1f

El Juvenil A FEGrama ha conseguido una importante victoria en Santa Coloma ante la Unificación Llefià por un resultado de 1-0. http://fegrama.cat/web/?p=6621 El solitario gol de Pol nos daba la ventaja en el marcador desde el minuto 7 en un triunfo final muy conseguido y sufrido ante un equipo visitante y rival directo de quien nos distanciamos en estos tres puntos conseguidos con un total de 11 que nos coloca al conjunto de Toni Rovira en la sexta posición en la clasificación de este grupo 4.

Para la jornada 9, el Juvenil A FEGrama se desplazará el sábado 15 de noviembre a la Escola Industrial contra el Catalònia, rival directo con los mismos puntos (11) que los nuestros de la FEGrama, desde las 20 horas.

Álbum fotos victoria Juvenil A FEG anteULlefia https://plus.google .com / photos / 113125192083830612262 / álbumes / 6079724736140450705? banner = PWA