Sarrià 5 – Benjamín “B” 4

Iniciem el partit sense intensitat ni ritme i són els contraris qui marquen dos gols ràpids. Es dona el descans i el resultat és de 3 a 0, perdent els nostres.
A l’inici de la segona part on en una jugada individual, els contraris tornen a marcar i a pesar que s’ha intentat remuntar el partit, els petits van agafant cada vegada més ritme i aprenent.


Sarriá 5 – Benjamín “B” 4

Iniciamos el partido sin intensidad ni ritmo y son los contrarios quiénes marcan dos goles rápidos. Se da el descanso y el resultado es de 3 a 0, perdiendo los nuestros.

Al inicio de la segunda parte donde en una jugada individual, los contrarios vuelven a marcar y a pesar de que se ha intentado remontar el partido, los pequeños van cogiendo cada vez más ritmo y aprendiendo.


0 Benjamín “C” – Sant Gabriel 12

Partit en el qual els nostres surten despistats i no són capaços de participar molt en el joc, sobretot en la primera part. En la segona, són capaces de lluitar i poder fer una bona última part de partit.

Només es pot millorar! A continuar lluitant!


0 Benjamín “C” – Sant Gabriel 12

Partido en el que los nuestros salen despistados y no son capaces de participar mucho en el juego, sobre todo en la primera parte. En la segunda, son capaces de luchar y poder hacer una buena última parte de partido. 

¡Solo se puede mejorar! ¡A seguir luchando!