Sants 2 – Cadet “A” 1

Els del Cadet “A” es veuen superats pel Sants que es queda amb la victòria a la seva casa.

Als de la Grama els costava trobar la seva identitat i sentir-se còmodes en el camp del contrincant, la qual cosa fa que anímicament estiguessin “tocats”. Ara toca aixecar el cap i continuar mirant cap endavant…


Sants 2 – Cadete “A” 1

Los del Cadete “A” se ven superados por el Sants que se queda con la victoria en su casa.

A los de la Grama les costaba encontrar su identidad y sentirse cómodos en el campo del contrincante, lo que hace que anímicamente estuvieran “tocados”. Ahora toca levantar la cabeza y seguir mirando hacia adelante…


Lloreda 0 – Cadet “B” 3 

Bon partit en línies generals, amb el bloc i les línies molt més juntes que va permetre a la Grama poder progressar millor i amb més fluïdesa en transicions. Cal destacar que l’equip va estar molt més còmode que en altres jornades. El cos tècnic es mostra molt content per treure el resultat i per veure el progrés de l’equip en el joc. A seguir!


Lloreda 0 – Cadete “B” 3 

Buen partido en líneas generales, con el bloque y las líneas mucho más juntas que permitió a la Grama poder progresar mejor y con más fluidez en transiciones. Cabe destacar que el equipo estuvo mucho más cómodo que en otras jornadas. El cuerpo técnico se muestra muy contento por sacar el resultado y por ver el progreso del equipo en el juego. ¡A seguir!


Mercat Nou 0 – Cadete “D” 9

Partit controlat de principi a fi per la Grama. Al principi de la trobada va costar una mica entrar, però a poc a poc es va veure el canvi, el domini i la falta de problemes que els va donar la victòria als nostres.


Mercat Nou 0 – Cadete “D” 9

Partido controlado de principio a fin por la Grama. Al principio del encuentro costó un poco entrar, pero poco a poco se vio el cambio, el dominio y la falta de problemas que les dio la victoria a los nuestros.