Derrota del Cadet B que va fregar l’empat

El Cadet B va ensopegar, 3-2, davant l’EE Brafa en un partit fluixet dels de Dani Anguita.

Camp petit i molt difícil per jugar al que sap la Grama. Després de començar perdent amb un gol molt matiner al minut 1, i seguidament el 2-0, els colomencs no estaven bé sense rendir al seu nivell i van intentar canviar unes oques però el partit va seguir igual.

Al descans van marxar 3-1 a baix. A la segona meitat la Grama va sortir amb moltíssima intensitat fins a poder ficar el 3-2. A partir d’aquí la pressió va augmentar, els colomencs van tancar en el seu camp al rival però malgrat generar moltíssimes ocasions no van tenir sort i no van poder empatar.

El Cadete B tropezó, 3-2, ante la EE Brafa en un partido flojito de los de Dani Anguita.

Campo pequeño y muy difícil para jugar a lo que sabe la Grama. Tras empezar perdiendo con un gol muy tempranero en el minuto 1, y seguidamente el 2-0, los colomenses no estaban bien sin rendir a su nivel e intentaron cambiar unas ocas pero el partido siguió igual.

Al descanso se marcharon 3-1 abajo. En la segunda mitad la Grama salió con muchísima intensidad hasta poder meter el 3-2. A partir de ahí la presión aumentó, los colomenses encerraron en su campo al rival pero a pesar de generar muchísimas ocasiones no tuvieron suerte y no pudieron empatar.