Derrota davant la Damm (3-0)

19/12/2022

S’acaba l’any negativament pel Juvenil A, que va veure agreujada la mala dinàmica de resultats després de caure per 3 gols a 0 al Municipal d’Horta contra la Damm.

Tot es va complicar des de l’inici, ja què al minut 3 s’avançarien els locals i al 9 cauria el segon. És molt difícil jugar després d’això, però els de Chesco Rivas ho van fer i fins i tot van gaudir d’algun apropament amb perill. Aquestes ocasions no es van materialitzar i al 37′ cauria el tercer de la Damm, que deixava el partit pràcticament sentenciat.

A la represa, l’equip va tancar files al darrere i va buscar les seves oportunitats amb paciència, però no va ser capaç d’anotar cap gol. Tampoc la Damm, que anava deixant passar els minuts fins arribar al xiulet final. Una dura derrota contra el sempre difícil conjunt cervesser. Ara, l’equip afronta una llarga aturada d’un mes i tornarà a jugar el cap de setmana del 14 de gener davant el Badalona a domicili.

Se acaba el año negativamente por el Juvenil A, que vio agravada la mala dinámica de resultados tras caer por 3 goles a 0 en el Municipal de Horta contra la Damm.

Todo se complicó desde el inicio, ya que en el minuto 3 se adelantarían los locales y en el 9 caería el segundo. Es muy difícil jugar después de eso, pero los de Chesco Rivas lo hicieron e incluso gozaron de algún acercamiento con peligro. Estas ocasiones no se materializaron y en el 37′ caería el tercero de la Damm, que dejaba el partido prácticamente sentenciado.

En la reanudación, el equipo cerró filas detrás y buscó sus oportunidades con paciencia, pero no fue capaz de anotar ningún gol. Tampoco la Damm, que iba dejando pasar los minutos hasta llegar al pitido final. Una dura derrota contra el siempre complicado conjunto cervecero. Ahora, el equipo afronta un largo parón de un mes y volverá a jugar el fin de semana del 14 de enero ante el Badalona a domicilio.