Cròniques dels Cadets (17-18/12)

19/12/2022

Cadet «A» 3 – 1 CE Sabadell

Partit molt ben dominat amb pilota, sobretot 1a part. Una errada de concentració en la 2a ens complica una mica el resultat però avui hem sapigut ser equip, disfrutar de la pressió i competir com no ho havíem fet fins ara. 3 punts molt importants a nivell classificació i un partit molt seriós que ens ajuda a marxar de vacances amb les millors sensacions possibles. Seguim.

Vilassar Dalt 1-1 Cadet B

El millor partit de la temporada, encara que ens costa l’inici, amb múltiples errors a la sortida de pilota, però que després d’ajustar-ho i fent atacs més ràpids i verticals, l’equip està més còmode. La segona part ha estat un espectacle a nivell d’ambició, l’equip ha cregut i ha estat superior al segon classificat, generant moltes ocasions però sense el gol que finalment va arribar en una acció a pilota aturada. Llàstima no emportar-nos els tres punts. Hem estat superiors al rival. Molt bones sensacions per acabar el 2022.

Poble Sec 2-4 Cadet C

Partit molt disputat, on ens vam posar per davant però ens van aconseguir remontar, posant-se 2-1. Tot i això, l’equip no va abaixar els braços, va lluitar i finalment victòria per 2-4 per tancar el 2022.

Racing Vallbona 2-3 Cadet D

Partit molt competit. Hem començat perdent 1-0, però teníem el domini del partit i vam empatar ràpid. A l’inici de la segona part ens vam posar 1-3 ia partir d’aquell moment vam patir molt i ens va costar de gestionar el joc. Es van posar 2-3 al descompte, vam fallar un penal i vam patir més del compte.

Cadete «A» 3 – 1 CE Sabadell

Partido muy bien dominado con pelota, sobre todo 1ª parte. Un error de concentración en la 2a nos complica algo el resultado pero hoy hemos sabido ser equipo, disfrutar de la presión y competir como no lo habíamos hecho hasta ahora. 3 puntos muy importantes a nivel clasificación y un partido muy serio que nos ayuda a marchar de vacaciones con las mejores sensaciones posibles. Sigamos.

Vilassar Dalt 1-1 Cadete B

El mejor partido de la temporada, aunque nos cuesta el inicio, con múltiples errores en la salida de balón, pero que después de ajustarlo y haciendo ataques más rápidos y verticales, el equipo está más cómodo. La segunda parte fue un espectáculo a nivel de ambición, el equipo creyó y fue superior al segundo clasificado, generando muchas ocasiones pero sin el gol que finalmente llegó en una acción a balón parado. Lástima no llevarnos los tres puntos. Hemos sido superiores al rival. Muy buenas sensaciones para terminar el 2022.

Poble Sec 2-4 Cadet C

Partido muy disputado, donde nos pusimos por delante pero lograron remontar, poniéndose 2-1. Sin embargo, el equipo no bajó los brazos, luchó y finalmente victoria por 2-4 para cerrar el 2022.

Racing Vallbona 2 – 3 Cadet D

Partido muy competido. Hemos empezado perdiendo 1-0 pero teníamos el dominio del partido y empatamos rápido. Al inicio de la segunda parte nos pusimos 1-3 y a partir de ese momento sufrimos mucho y nos costó gestionar el juego. Se pusieron 2-3 en el descuento, fallamos un penalti y sufrimos más de la cuenta.