Derrota a casa del Juvenil A

El Juvenil A va caure a casa 1-3 davant el CF Santa Eulàlia.

Primera part en la qual la Grama va entrar amb poc ritme i en la qual el rival va aprofitar els primers minuts del partit per fer-se amb el control i anotar el seu primer gol. A partir del gol els colomencs van reaccionar i van millorar en totes les facetes del joc fins aconseguir empatar, obra de Luis Mateo.

A la segona meitat els blaus van sortir endollats i vam tenir diversos ocasions per poder avançar-però no van aconseguir materialitzar-les. Mentrestant el Santa Eulàlia si va aprofitar les seves ocasions.

El Juvenil A cayó en casa 1-3 ante el CF Santa Eulàlia.

Primera parte en la que la Grama entró con poco ritmo y en la que el rival aprovechó los primeros minutos del partido para hacerse con el control y anotar su primer gol. A partir del gol los colomenses reaccionaron y mejoraron en todas las facetas del juego hasta conseguir empatar, obra de Luis Mateo.

En la segunda mitad los azules salieron enchufados y tuvimos varios ocasiones para poder adelantarse pero no consiguieron materializarlas. Mientras tanto el Santa Eulàlia si aprovechó sus ocasiones.