Cròniques dels Prebenjamins amb les merescudes victòries de l’ «A» i el «B».

Sant Gabriel 2 – Prebenjamí «A» 3

Els del Prebenjamí «A» van jugar el partit del cap de setmana passat fora de casa; un partit que va ser molt trepidant i tibant donades les dimensions tan petites del terreny de joc. Els de la Grama van començar una mica imprecisos en el joc però a poc a poc es van fer amb el domini.
Un primer gol de l’equip de casa en l’últim minut del primer quart li valia per a avançar-se en el marcador. El segon quart van ser els blaus els qui dominaven, eren superiors i va donar els seus fruits en aconseguir remuntar 1-2.
Després del descans les forces s’igualen i el «Sangra» té la seva oportunitat i l’aprofita per a empatar.
En els últims minuts de joc els nostres es van bolcar en atac i van saber tallar les contres del local… Al final un gol de falta dóna els merescuts 3 punts als de la Fundació.


Sant Gabriel 2 – Prebenjamin “A” 3

Los del Prebenjamín “A” jugaron su partido semanal fuera de casa, en un partido que fue muy trepidante y tenso dadas las dimensiones tan pequeñas del terreno de juego. Los de la Grama empezaron algo imprecisos en el juego pero poco a poco se hicieron con el dominio.
Un primer gol del equipo de casa en el último minuto del primer cuarto le valía para adelantarse en el marcador. El segundo cuarto fueron los azules quienes dominaban, eran superiores y dio sus frutos al conseguir remontar 1-2.
Después del descanso las fuerzas se igualan y el «Sangra» tiene su oportunidad y la aprovecha para empatar.
En los últimos minutos de juego los nuestros se volcaron en ataque y supieron cortar las contras del local… Al final un gol de falta da los merecidos 3 puntos a los de la Fundación.