Santa Eulàlia 1 – Prebenjamí «B» 5

Els del Prebenjamí «B» van començar el partit pressionant al rival des del primer minut, la qual cosa va fer avançar-se en el marcador als de la Grama. Així i tot, la felicitat dura poc perquè al cap de cinc minuts són els locals els qui marquen creant així l’empat.
La Grama sali més fluixa en el segon quart, sense anar a la pressió, però amb la sort que el rival també va sortir igual que els nostres.
S’arriba a la mitja part amb l’1 a 1. Canvi d’alineació i jugadors, la Grama sali més concentrada i lluitant tot, el rival es comença a desconcentrar i la Fundació l’aprofita, pressionant en tot moment al rival sense deixar-lo jugar i això fa que els nostres obtinguin 4 gols més. La Grama marxa a casa molt contenta amb el 5 a 1 a favor seu.


Santa Eulalia 1 – Prebenjamín “B” 5

Los del Prebenjamín “B” empezaron el partido presionando al rival desde el primer minuto, lo que hizo adelantarse en el marcador a los de la Grama. Aun así la felicidad dura poco porque a los cinco minutos son los locales quienes marcan creando así el empate.
La Grama sale más floja en el segundo cuarto, sin ir a la presión, pero con la suerte de que el rival también salió igual que los nuestros.
Se llega a la media parte con el 1 a 1. Cambio de alineación y jugadores, la Grama sale más concentrada y luchando todo, el rival se empieza a desconcentrar y la Fundación lo aprovecha, presionando en todo momento al rival sin dejarlo jugar y eso hace que los nuestros obtengan 4 goles más. La Grama se va a casa muy contenta con el 5 a 1 a su favor.

Por admin