Cròniques dels Juvenils que acaben en derrota

29/11/2022

Juvenil «B» 1- Anguera 2

Partit lent i que el rival porta al seu terreny. La Grama no és capaç de generar ocasions en l’inici, faltant idees en progressió. Els contraris, fruit d’un error dels nostres, aprofiten una recuperació a camp obert per a avançar-se. Encara així, els blaus no acaben de trobar la solució en el primer temps.

El segon temps inicia de millor forma, els del Anguera s’enfonsen i la Grama és capaç de jugar a diferents altures i arribar a l’àrea rival triangulando entre línies i des de carril exterior. En l’acció menys esperada de ABP, s’aconsegueix empatar. El partit avança de la mateixa forma, sent la Grama protagonista i decidint, en gran part, de manera encertada.

En una acció aïllada on generen un córner són els contraris els qui sentencien amb l’1 a 2.

El cos tècnic diu: Segur que la derrota ens fa créixer i practicar amb major atenció i intensitat. Gràcies com sempre, i més avui, a aquells que us heu acostat. Seguim!


Juvenil «B» 1- Anguera 2

Partido lento y que el rival lleva a su terreno. La Grama no es capaz de generar ocasiones en el inicio, faltando ideas en progresión. Los contrarios, fruto de un error de los nuestros, aprovechan una recuperación a campo abierto para adelantarse. Aún así, los azules no acaban de encontrar la solución en el primer tiempo.

El segundo tiempo inicia de mejor forma, los del Anguera se hunden y la Grama es capaz de jugar a diferentes alturas y llegar al área rival triangulando entre líneas y desde carril exterior. En la acción menos esperada de ABP, se consigue empatar. El partido avanza de la misma forma, siendo la Grama protagonista y decidiendo, en gran parte, de forma acertada. 

En una acción aislada donde generan un córner son los contrarios quienes sentencian con el  1 a 2. 

El cuerpo técnico dice: Seguro que la derrota nos hace crecer y practicar con mayor atención e intensidad. Gracias como siempre, y más hoy, a aquellos que os habéis acercado. ¡Seguimos!


Hospitalet 7 – Juvenil “C” 1

L’equip contrari portava reforços d’altres categories, cosa que els de la Grama no van poder fer.

Va haver-hi fases ben treballades, però és molt complicat competir contra jugadors d’aquest nivell.

Els jugadors es mostren dolguts amb el resultat, però motivats per veure que el que es va practicar durant la setmana va donant fruits a nivell de joc.

A seguir amb ganes!


Hospitalet 7 – Juvenil “C” 1

El equipo contrario traía refuerzos de otras categorías, cosa que los de la Grama no pudieron hacer.

Hubo fases bien trabajadas, pero es muy complicado competir contra jugadores de ese nivel. 

Los jugadores se muestran dolidos con el resultado, pero motivados por ver que lo que se practicó durante la semana va dando frutos a nivel de juego.

¡A seguir con ganas!