L’Infantil «D» continuarà treballant per poder quedar entre els primers!

29/11/2022

Infantil “D” 1 – Sant Andreu 4 

Un partit molt igualat en el qual per falta d’un error de comunicació entre defensa i porter els nostres fiquen un gol en pròpia.

A pesar que l’equip intenta seguir, l’ànim va caient i són uns minuts intensos que gràcies a la bona defensa que es va tenir es va poder mantenir el 0 a 1 fins al final de la primera part.

En la segona part, van venir els altres gols dels contraris, on els nostres intenten tenir el cap a dalt per a continuar cap endavant lluitant sense parar.

Fa mal haver perdut aquest partit perquè la Grama s’hauria col·locat tercera, però cal continuar creixent i creient!


Infantil “D” 1 – Sant Andreu 4 

Un partido muy igualado en el que por falta de un error de comunicación entre defensa y portero los nuestros meten un gol en propia.

A pesar de que el equipo intenta seguir, el ánimo va cayendo y son unos minutos intensos que gracias a la buena defensa que se tuvo se pudo mantener el 0 a 1 hasta el final de la primera parte.

En la segunda parte, vinieron los demás goles de los contrarios, dónde los nuestros intentan tener la cabeza arriba para seguir hacia delante luchando sin parar. 

Duele haber perdido este partido porque la Grama se hubiera colocado tercera, ¡pero hay que seguir creciendo y creyendo!