Barcino 2 – Juvenil «B» 7

Gran victòria del Juvenil «B» amb un partit molt complet en totes les seves facetes. La Barcino va proposar un partit molt intens i ràpid que la grama va saber portar al seu terreny portant el ritme del partit, amb situacions contínues per banda de 2C1 cada vegada les ocasions eren més clares. El primer a colpejar va ser la barcino, però la grama va respondre de seguida per part d’Arnau, la pressió i assetjament de la grama s’accentuava, i a la mitja part s’arribava amb un 1-5 que reflectia la superioritat de la grama, gols de Raúl, Arrepapo i dos d’Arnau.

La segona part va transcórrer igual que la primera amb domini total de la grama i la barcino sacsejant-se el setge, al final un gol d’Oliver i un altre d’Abel van deixar el marcador en 2-7. Un altre triomf del juvenil B abans de nadal, felicitats equip.


Barcino 2 – Juvenil «B» 7

Gran victoria del Juvenil «B» con un partido muy completo en todas sus facetas. La Barcino propuso un partido muy intenso y rápido que la grama supo llevar a su terreno llevando el ritmo del partido, con situaciones continuas por banda de 2C1 cada vez las ocasiones eran más claras. El primero en golpear fue la barcino, pero la grama respondió enseguida por parte de Arnau, la presión y acoso de la grama se acentuaba, y a la media parte se llegaba con un 1-5 que reflejaba la superioridad de la grama, goles de Raúl, Arrellano y dos de Arnau.

La segunda parte transcurrió igual que la primera con dominio total de la grama y la barcino sacudiéndose el asedio, al final un gol de Oliver y otro de Abel dejaron el marcador en 2-7. Otro triunfo del juvenil B antes de navidad, felicidades equipo.

Por admin