Hospitalet 1 – Cadet “A” 3

El nostre cadet «A» tanca el 2019 amb una victòria a domicili.

El partit es va posar molt aviat de cara per als Colomencs, en el minut 7 de joc, el pitxitxi Albert avançava als de «Santaco». Minuts de relaxació dels blaus que van veure com l’Hospitalet apunto estava d’empatar-los en dues accions ben atallades pel porter Sergi. La primera part va acabar amb un tret de nou d’Albert que apunto estava de fer el segon.

En la represa, domini absolut dels Colomencs, que liderats per un gran Víctor, es feien amos de la trobada. En el minut 49 i després d’una jugada individual de Víctor, aquest mateix deia a Rubèn perquè fes el 0 a 2.

Pocs minuts després, de nou una acció individual de Víctor en banda dreta, servia un centre perquè Albert de cap, fes el seu segon gol i el 0 a 3.

La Grama era clara dominadora i arribava molt fàcil en transicions ràpides a la porteria local. No obstant això, en l’única aproximació d’Hospitalet fins a aquest moment, el migcampista hospitalenc treia un fort tret des de la frontal, fent inútil l’estirada de Sergi. La Fundació va reaccionar de pressa i de nou en un contraatac comandat per Víctor, l’àrbitre assenyalava la pena màxima. Penal que va atallar el porter local i que va privar a Albert de fer el seu hat trick!!


Hospitalet 1 – Cadete “A” 3

Nuestro cadete A cierra el 2019 con una victoria a domicilio.

El partido se puso muy pronto de cara para los Colomenses, en el minuto 7 de juego, el pichichi Albert adelantaba a los de “Santaco”. Minutos de relajación de los azulones que vieron como el Hospitalet apunto estaba de empatarlos en dos acciones bien atajadas por el guardameta Sergi. La primera parte acabó con un disparo de nuevo de Albert que apunto estaba de hacer el segundo.

En la reanudación, dominio absoluto de los Colomenses, que liderados por un gran Victor, se hacían dueños del encuentro. En el minuto 49 y tras una jugada individual de Víctor, este mismo decía a Rubén para que hiciera el 0 a 2.

Pocos minutos después, de nuevo una acción individual de Víctor en banda derecha, servía un centro para que Albert de cabeza, hiciera su segundo gol y el 0 a 3.

La Grama era clara dominadora y llegaba muy fácil en transiciones rápidas a la portería local. No obstante, en la única aproximación de Hospitalet hasta ese momento, el centrocampista hospitalense sacaba un fuerte disparo desde la frontal, haciendo inútil la estirada de Sergi. La Fundación reaccionó rápido y de nuevo en un contragolpe comandado por Victor, el árbitro señalaba la pena máxima. ¡Penalti que atajó el portero local y que privó a Albert de hacer su hat trick!!

Por admin