Cròniques dels Juvenils amb 11 «GOLAZOS» del «D».

CF Damm 4 – FE Grama 2

L’entrenador del Juvenil «A» diu:

Un mal inici de la segona part ens sentencia.

El partit va iniciar amb una Grama decidida a guanyar, en la primera jugada un robo en una pressió alta aconseguíem fer el 0-1 d’Aliou.

Així i tot el domini de la Damm provocava que haguéssim de jugar amb bloc baix i defensar els seus bons atacs, amb molt dinamisme i ens costava tenir la pilota per evitar que ens tanquessin.

En dues jugades molt ben trenades ens aconseguien remuntar el partit al minut 30.

A partir d’aquí vam començar a estirar línies i aconseguir fer atacs més llargs, gaudint de bones ocasions i aconseguint empatar en una bona jugada col·lectiva.

La segona part, inicia amb dues accions amb una sèrie de rebots que ens posen un difícil de remuntar 4-2. Tot i així l’equip ho va intentar gaudint d’ocasions clares, fins i tot amb un travesser per apropar-nos al marcador.


Entrenador del Juvenil «A»:

Un mal inicio de la segunda parte nos sentencia.

El partido inició con una Grama decidida a ganar, en la primera jugada uno robo en una presión alta conseguíamos hacer el 0-1 de Aliou.

Aun así el dominio de la Damm provocaba que tuviéramos que jugar con bloque bajo y defender sus buenos ataques, con mucho dinamismo y nos costaba tener la pelota para evitar que nos cerraran.

En dos jugadas muy muy trenzadas nos conseguían remontar el partido al minuto 30.

A partir de aquí empezamos a estirar líneas y conseguir hacer ataques más largos, disfrutando de buenas ocasiones y consiguiendo empatar en una buena jugada colectiva.

La segunda parte, inicia con dos acciones con una serie de rebotes que nos posan un difícil de remontar 4-2. Aun así el equipo lo intentó disfrutando de ocasiones claras, incluso con un larguero para acercarnos al marcador.