Cròniques dels Cadets amb la golejada del «E».

Cadet “A” 3 – Damm 2

Gran victòria del Cadet «A» en el Municipal, davant sens dubte d’un dels millors equips del grup!

El partit es posava molt aviat de cara per als de Santa Coloma, que en el minut dos i després d’una jugada individual d’Albert, aquest cedia, perquè Hèctor posés l’1-0.

L’equip Colomenc no va cessar a continuar pressionant a dalt buscant ampliar el marcador i en el minut 21, el pitxitxi Albert posava el 2-0. A partir d’aquí, el domini dels cervesers que sense generar ocasions molt clares, sí que es feien amb el domini del joc. Just abans del descans, la Damm escurçaria distàncies. Amb 2-1 s’arribava al descans.

En la represa, la Damm va sortir molt ben plantada i dominava el joc. Però precisament quan més estrenyien els vermells, va arribar el tercer gol dels de Manu Peláez. Franco s’endinsava en l’àrea i després d’un propi rebutgi, feia el 3-1. Serien bons moments per als locals, que al contraatac tenien dues ocasions clares per a fer el quart gol. Quart gol que no arribava i si arribaria el 3-2 dels visitants en un centre lateral.

Arriben els deu últims minuts d’infart, on els cervesers estrenyien per a empatar i els de Santa Coloma es defensaven amb dents i ungles! 3-2 final i els 3 punts es van quedar en Santa Coloma.


Cadete “A” 3 – Damm 2

Gran victoria del Cadete “A” en el Municipal, ante sin duda ¡uno de los mejores equipos del grupo!

El partido se ponía muy pronto de cara para los de Santa Coloma, que en el minuto dos y tras una jugada individual de Albert, este cedía, para que Héctor pusiera el 1-0.

El equipo Colomense no cesó en seguir presionando arriba buscando ampliar el marcador y en el minuto 21, el pichichi Albert ponía el 2-0. A partir de aquí, dominio de los cerveceros que sin generar ocasiones muy claras, sí se hacían con el dominio del juego. Justo antes del descanso, la Damm acortaría distancias, con 2-1 se llegaba al descanso.

En la reanudación, la Damm salió muy bien plantada y dominaba el juego. Pero precisamente cuando más apretaban los rojos, llegó el tercer gol de los de Manu Peláez. Franco se adentraba en el área y tras un propio rechace, hacía el 3-1. Serían buenos momentos para los locales, que al contragolpe tenían dos ocasiones claras para hacer el cuarto gol. Cuarto gol que no llegaba y si llegaría el 3-2 de los visitantes en un centro lateral.

Llegan los diez últimos, de infarto, donde los cerveceros apretaban para empatar y los de Santa Coloma se defendían con uñas y dientes! 3-2 final y los 3 puntos se quedaron en Santa Coloma.