Cròniques dels Infantils amb la victòria del «A» i el «C».

Infantil “A” 3 – Can Rull 3

El dissabte passat els nois de Brian Espinola, l’Infantil A, s’enfrontaven a un gran equip. Un equip amb els dos màxims golejadors de la lliga i molt competitius.
En la primera part la Grama va sortir molt bé amb un joc dinàmic i amb unes quantes ocasions, però va ser el Can Rull, que va aprofitar les dues úniques ocasions que va fer per a posar el 2-0 en el marcador. El nostre infantil no es va ensorrar, ja que estava realitzant un bon joc. Va ser el jugador Mamadou mancant cinc minuts qui posava el 1-2 en el marcador.
En la segona part els de la Grama van ser molt superiors, van tenir moltes ocasions, però com és habitual no acaben d’arribar a finalitzar. Un «golpeix» de Mamadou parava el porter i en la segona acció, un pal va evitar el 2-2. El porter del Can Rull es lluïa amb diverses parades de mèrit. Un jugada de Rubén que acabava en un contra un, va regatejar al porter i va posar el 2-2. La Grama es venia a dalt i va tenir moltes oportunitats d’emportar-se el partit. Mancant dos minuts per al final, un rebuig d’un defensor de Can Rull des de més de mig camp, va votar 3 o 4 vegades en l’àrea sense ningú i el porter de la Grama es va ficar dins de la porteria. S’acabava el partit amb una gran maçada per als de Brian, però en el descompte, l’actitud dels nostres i una falta que va penjar Jodra amb tot l’equip dins d’àrea del Can Rull, Adri posava el 3-3 en un partit d’infart.
Brian Espinola: Era un equip que per a mi, vist el que he vist fins avui era del millor sabíem que a dalt eren letals i així ho van demostrar. L’única cosa que vaig demanar als nostres és que volia veure aquest equip d’unitat i animals que vam tenir les 4 primeres jornades. Encara guanyant aquests anteriors no tenia sensacions bones, però ells són capaces de tot estic content pel rendiment d’ells i la seva capacitat d’aixecar el partit d’avui. Però és cert que en porteria estem cometent errors que ens costen partits i que la falta de gol continua sent alguna cosa a millorar. Veient el partit vam ser superiors en tot no sé si no hem deixat 2 punts o tal com s’han donat els últims minuts hem guanyat un però avui empatant, em vaig amb bones sensacions no com durant dues setmanes que guanyàvem però no acabava de veure aquest joc en equip i actitud. Cal continuar treballant i recuperar a gent lesionada en aquesta aturada.

Infantil “A” 3 – Can Rull 3

El sábado pasado los chicos de Brian Espinola, el Infantil A, se enfrentaban a un gran equipo. Un equipo con los dos máximos goleadores de la liga y muy competitivos.
En la primera parte la Grama salió muy bien con un juego dinámico y con unas cuantas ocasiones, pero fue el Can Rull, que aprovechó las dos únicas ocasiones que hizo para poner el 2-0 en el marcador. Nuestro infantil no se vino abajo ya que estaba realizando un buen juego. Fue el jugador Mamadou a falta de cinco minutos quién ponía el 1-2 en el marcador.
En la segunda parte los de la Grama fueron muy superiores, tuvieron muchas ocasiones, pero como es habitual no acaban de llegar a finalizar. Un golpeo de Mamadou paraba el portero y en la segunda acción, un poste evitó el 2-2. El portero del Can Rull se lucía con varias paradas de mérito. Un jugada de Rubén que acababa en uno contra uno, regateó al portero y puso el 2-2. La Grama se venía arriba y tuvo muchas oportunidades de llevarse el partido. A falta de dos minutos para el final, un despeje de un defensor de Can Rull desde más de medio campo, votó 3 o 4 veces en el área sin nadie y el portero de la Grama se metió dentro de la portería. Se acababa el partido con un gran mazazo para los de Brian, pero en el descuento, la actitud de los nuestros y una falta que colgó Jodra con todo el equipo dentro de área del Can Rull, Adri ponía el 3-3 en un partido de infarto.
Brian Espinola: Era un equipo que para mí, visto lo que he visto hasta hoy era de lo mejor sabíamos que arriba eran letales y así lo demostraron. Lo único que pedí a los nuestros es que quería ver ese equipo de unidad y animales que tuvimos las 4 primeras jornadas. Aún ganando estos anteriores no tenía sensaciones buenas, pero ellos son capaces de todo estoy contento por el rendimiento de ellos y su capacidad de levantar el partido de hoy. Pero es cierto que en portería estamos cometiendo errores que nos cuestan partidos y que la falta de gol sigue siendo algo que mejorar. Viendo el partido fuimos superiores en todo no sé si no hemos dejado 2 puntos o tal y como se han dado los últimos minutos hemos ganado uno pero hoy empatando, me voy con buenas sensaciones no como durante dos semanas que ganábamos pero no acababa de ver ese juego en equipo y actitud. Hay que seguir trabajando y recuperar a gente lesionada en este parón.