Infantil “A” 2 – Europa 2

PARTIDÀS dels petits de l’Infantil «A» contra el líder… amb «robatori a mà armada!»

Els de Brian Espinola van saltar al camp a posar els punts sobre les «i» amb gran descaradura contra el líder. Els nostres van jugar una molt bona primera part amb una pressió alta i defensa de tres amb un gol de Mamadou i diverses ocasions per a anar-se amb un més en marcador. 

Va seguir el partit i un gol mal anul·lat per fora de joc gravat deixava el marcador a 1-0.

En la segona part l’infantil va sortir més replegat, ja que necessitaven una mica d’oxigen després de gran desgast de la primera part. «Sabíem que anirien per totes perquè es jugaven el lideratge» deia Brian Espinola.

L’Europa va començar a circular molt bé la pilota com acostuma a fer; nosaltres buscàvem les contres. Una mala acció del nostre defensa posava l’1-1 en el minut 60. Jodra la va tenir però el pal el va evitar. Mancant tres minuts, Mamadou s’anava i li feien un clar «agarrón», on la targeta havia de ser vermella (pel de l’equip contrari) i l’àrbitre va assenyalar groga.

La cosa en la graderia per part de pares dels contraris, que increpaven al tècnic i als jugadors, es posava lletja. Però Mamadou va tornar en el minut 68 amb un gol letal.

L’àrbitre afegia 4 minuts i en el 74, un llançament d’ells amb quatre jugadors d’Europa en fora de joc i falta al nostre porter; assenyala gol. Una cosa increïble que mai s’havia vist.

Brian Espinola (entrenador): Avui vull felicitar a tots jugadors i pares el que hem viscut avui en el Camp Nou Serdenya contra Europa, fa 13 anys sóc entrenador i mai he viscut cap cosa així. Des del minut 15 de la primera part, una part del públic va començar a increpar als jugadors i al cos tècnic, sense nosaltres entrar, vull dir-ho ALT I CLAR. És una VERGONYA que nens de 13 i 14 anys hagin de viure uns insults de graus molt alts com a assassins o racista, …. i ho deixo aquí. Ens omplim la boca que no volem veure violència en el futbol i em decep que un Club tan gran com Europa no faci res sobre aquest tema estant entrenadors allí i coordinador esportiu. 

Felicito els pares de la Grama perquè és difícil i diu molt d’aquest club els valors que s’inculquen. Que al teu fill des del minut 15 li estiguin cridant de tot i no diguis res perquè defensem un escut i Club molt important, diu molt d’ells. 

Ho dic amb aquestes paraules perquè és indignació, el resultat ja és això de menys o com hagin estat els gols. Però com consta en acta va haver-hi altercats. Senyors que estàveu en el camp de l’Europa; No volem violència i deixem als nens que juguin a futbol perquè a més de ser un gran Club té molt bons jugadors. Però tenir gent en la graderia com aquestes persones per anomenar-les educadament no us fan bé. Qui va estar avui en el camp… crec que em quedo curt i educat per al viscut avui que en 13 anys mai l’he viscut. No als insults: ni a entrenadors ni jugadors ni àrbitre. I deixin jugar als nens que això és el que són.

Em deixa molt a desitjar que hi havia molts entrenadors d’Europa i coordinadors i no van voler frenar això. És inexplicable, espero que mai aneu a un camp i us tractin de la manera que va tractar el vostre públic, perquè en la Grama segur que no passaran, s’anomenen: valors i educació.

Felicitats a l’Infantil «A» de Grama i Infantil «A» de l’Europa per un «partidazo» per a emmarcar perquè bé saben ells el que ha succeït avui aquí.

A continuar treballant amb més ganes que mai Infantils «A» de la Grama, us mereixeu tot el millor que us passi i tot treball té el seu recompensa.


Europa 2 – Infantil “A” 2

Partidazo de Infantil “A” contra el líder… ¡con robo a mano armada!

Los de Brian Espinola saltaron al campo a poner los puntos sobre las “i” con gran descaro contra el líder. Los nuestros jugaron una muy buena primera parte con una presión alta y defensa de tres con un gol de Mamadou y varias ocasiones para irse con uno más en marcador. Siguió el partido y un gol mal anulado por fuera de juego grabado dejaba el marcador a 1-0.

En la segunda parte el infantil salió más replegado ya que necesitaban un poco de oxígeno después de gran desgaste de la primera parte. “Sabíamos que irían a por todas porque se jugaban el liderato” decía Brian Espinola.

El Europa empezó a circular muy bien el balón como acostumbra a hacer; nosotros buscábamos las contras. Una mala acción de nuestro defensa ponía el 1-1 en el minuto 60. Jodra la tuvo pero el palo lo evitó. A falta de tres minutos, Mamadou se iba solo y le hacían un claro agarrón, siendo el último defensor que era la roja y el árbitro señaló amarilla.

La cosa en la grada por parte de padres de los contrarios, que increpaban al técnico y a los jugadores, se ponía fea. Pero Mamadou volvió en el minuto 68 con un gol letal.

El árbitro añadía 4 minutos y en el 74, un lance de ellos con cuatro jugadores de Europa en fuera de juego y falta a nuestro portero; señala gol algo increíble que jamás se había visto.

Brian Espinola (entrenador): Hoy quiero felicitar a todos jugadores y padres lo que hemos vivido hoy en el Campo Nou Serdenya contra Europa, llevo 13 años entrenando y jamás lo he vivido. Desde minuto 15 de la primera parte, una parte del público empezó a increpar a los jugadores y al cuerpo técnico, sin nosotros entrar, quiero decirlo alto y claro. Es una VERGÜENZA que niños de 13 y 14 años tengan que vivir unos insultos de grados muy altos como asesinos o racista,…. y lo dejo ahí. Nos llenamos la boca de que no queremos ver violencia en el fútbol y me decepciona que un Club tan grande como Europa no haga nada al respecto estando entrenadores allí y coordinador deportivo. Felicito a los padres de la Grama porque es difícil y dice mucho de este club los valores que se inculcan. Que a tu hijo desde el minuto 15 le estén llamando de todo y no digas nada porque defendemos un escudo y Club muy importante, dice mucho de ellos. Lo digo con estas palabras porque es indignación, el resultado ya es lo de menos o como hayan sido los goles. Pero como consta en acta hubo altercados. Señores que estabais en el campo del Europa. No queremos violencia y dejar a los niños que jueguen a fútbol porque además de ser un gran Club tiene muy buenos jugadores. Pero tener gente en la grada como estas personas por llamarlas educadamente no os hacen bien. Quien estuvo hoy en el campo creo que me quedo corto y educado para lo vivido hoy que en 13 años jamás lo he vivido. No a los insultos: ni a entrenadores ni jugadores ni árbitro. Y dejen jugar a los niños que eso es lo que son.

Me deja mucho que desear que había muchos entrenadores de Europa y coordinadores y no quisieron frenar esto. Es inexplicable espero que jamás vayáis a un campo y os traten de la manera que trató vuestro público, porque en Grama seguro que no pasarán, se llaman valores y educación.

Felicidades al Infantil “A” de Grama y Infantil “A” del Europa por un partidazo para enmarcar porque bien saben ellos lo que ha sucedido hoy aquí.

A seguir trabajando con más ganas que nunca Infantiles “A” os merecéis todo lo mejor que os pase y todo trabajo tiene su recompensa.

Por admin