Cròniques dels Infantils amb la reflexió del fútbol sense violència.

Júpiter 4 – Infantil “B” 0

Crònica d’avui de la 10a jornada

Els nostres nois de l’Infantil «B» jugaven la seva 10a jornada fora de casa contra el Júpiter, on van jugar la MILLOR primera part que mai havien fet els nostres amb un control total del partit, però amb dues arribades dels contraris per banda, els nostres encaixen el 2-0. Important remarcar que en la primera part els nostres van perdonar cinc ocasions clares de gol on la pilota no volia entrar.

Arriba la segona part on els de la Grama ja no dominen tant el joc, encara que una mica més que els contraris. 

Els nostres perdonen dues ocasions clares, però els locals amb dues ocasions més de dues fallades per no buidar bé la pilota en l’àrea, ens aconsegueixen ficar dos gols més.

Així i tot felicitar els de la Grama que van fer una GRAN millora en el joc malgrat la falta de gol. 


Júpiter 4 – Infantil “B” 0

Crónica de hoy de la 10a jornada

Nuestros chicos del Infantil “B” jugaban su 10a jornada fuera de casa contra el Júpiter, donde jugaron la MEJOR primera parte que jamás habían hecho los nuestros con un control total del partido, pero con dos llegadas de los contrarios por banda, los nuestros encajan el 2-0. Importante remarcar que en la primera parte los nuestros perdonaron cinco ocasiones claras de gol donde el balón no quería entrar.

Llega la segunda parte donde los de la Grama ya no dominan tanto el juego, aunque algo más que los contrarios. Los nuestros perdonan dos ocasiones claras, pero los locales con dos ocasiones más de dos fallos por no despeja bien el balón en el área, nos consiguen meter dos goles más.

Aun así felicitar a los de la Grama que hicieron una GRAN mejora en el juego a pesar de la falta de gol.