Cròniques dels Cadets amb la increïble golejada dels del «D».

Cadet “A” 2 – Sant Gabriel 2 

El cap de setmana passat els nois del Cadet A van jugar a casa portant el pes del partit en tot moment. Per mala sort no es van saber administrar el marcador a favor i es va acabar cedint un punt als contraris. El partit començava amb la Fundació clarament amb el control del joc, un Sant Gabriel replegat intentava arribar a la porteria colomenca amb pilotes llargues. Els locals arribaven fàcil a zona de finalització, però no acaben de tenir precisió: ni en l’última passada, ni en els seus centres a l’àrea. Amb 0-0 s’arribava al descans.

En la represa del partit, «mateixa tònica» on els blaus tenien el domini de la pilota i els de Sant Adrià esperaven en contraatacar. Va ser en un d’aquests contraatacs on els contraris aconseguirien avançar-se i posar-se 0-1 en el marcador. La reacció dels de Manu Peláez va ser ràpida i en tot just dos minuts li van donar la volta al marcador. Primer va ser el jugador Albert, després d’una passada Rubén i després Pol de lliure directe els qui posaven el 2-1 en el lluminós. Amb el resultat a favor, els locals no van saber administrar l’avantatge. Precipitacions i falta de pegada en els últims metres feien que a poc a poc els visitants creguessin a poder puntuar… i així va ser, en una pilota llarga el punta del Sant Gabriel es quedava mà a mà amb el nostre jugador Sergi i posava el 2-2. La Fundació intentava buscar la victòria però no va tenir èxit.

 

Cadete “A” 2 – Sant Gabriel 2 

El fin de semana pasado los chicos del Cadete A jugaron en casa llevando el peso del partido en todo momento. Por mala suerte no se supieron administrar el marcador a favor y se acabó cediendo un punto a los contrarios.

El partido empezaba con la Fundación claramente con el control del juego, un Sant Gabriel replegado intentaba llegar a la portería colomense con balones largos. Los locales llegaban fácil a zona de finalización pero no acaban de tener precisión ni en el último pase, ni en sus centros al área. Con 0-0 se llegaba al descanso.

En la reanudación del partido, “misma tónica” donde los azules tenían el dominio del balón y los de Sant Adrian esperando a contragolpear. Fue en uno de esos contragolpes donde los contrarios lograrían adelantarse y ponerse 0-1 en el marcador. La reacción de los de Manu Peláez fue rápida y en apenas dos minutos le dieron la vuelta al marcador. Primero fue el jugador Albert, tras un pase Rubén y luego Pol de libre directo quienes ponían el 2-1 en el luminoso. Con el resultado a favor, los locales no supieron administrar la ventaja. Precipitaciones y falta de pegada en los últimos metros hacían que poco a poco los visitantes creyeran en poder puntuar… y así fue, en un balón largo él punta del Sant Gabriel se quedaba mano a mano con nuestro jugador Sergi y ponía el 2-2. La Fundació intento buscar la victoria pero no tuvo éxito.

 

 

Montañesa 0 – Cadet “B” 2

Arriba el dissabte 23 al matí i als nostres Cadets del B els toca jugar un partit molt dur en un camp complicat, en aquest cas fora de casa contra la Montañesa.

El partit comença amb una primera part de moltes disputes en la qual els nostres tenien molt clar que l’objectiu era no encaixar. En la segona part la Grama suma una mica més de qualitat ofensiva amb la qual guanyen domini i aconsegueixen generar nombroses ocasions de perill en l’àrea rival. Dos gols i una enorme contundència defensiva van ser suficients perquè els nostres s’emportessin tres punts i retrobar-se així amb la victòria unes quantes jornades després.

 

Montañesa 0 – Cadete “B” 2

Sábado 23 por la mañana y a nuestros Cadetes del B les toca jugar un partido duro en un campo complicado, en este caso fuera de casa contra la Montañesa.

El partido empieza con una primera parte de muchas disputas en la que los nuestros tenían muy claro que el objetivo era no encajar. En la segunda parte la Grama suma algo más de calidad ofensiva con la que ganan dominio y logran generar numerosas ocasiones de peligro en el área rival. Dos goles y una enorme contundencia defensiva fueron suficientes para que los nuestros se llevasen tres puntos y reencontrarse con la victoria varias jornadas después.

 

 

Cadet “C” 0 – Sant Andreu 2 

El dissabte va jugar el nostre Cadet C a casa contra el Sant Andreu, un partit en el qual va seguir “la mateixa tònica” de les últimes setmanes. L’equip aconsegueix fer moltes coses bé però els detalls li costen el partit. Una transició ràpida li va permetre als visitants avançar-se en el marcador i un error en sortida de pilota va servir el segon “en safata”. La segona part va ser més disputada, però ja no es va moure el marcador. Toca continuar treballant per a millorar resultats. Ànims!

Cadete “C” 0 – Sant Andreu 2 

El sábado jugó nuestro Cadete C en casa contra el Sant Andreu, un partido en el que siguió “la misma tónica” de las últimas semanas. El equipo consigue hacer muchas cosas bien pero los detalles le cuestan el partido. Una transición rápida le permitió a los visitantes adelantarse en el marcador y un error en salida de balón sirvió el segundo en bandeja. La segunda parte fue más disputada, pero ya no se movió el marcador. Toca seguir trabajando para mejorar resultados. ¡Ánimos!

 

Cadet “D” 15 – Sant Andreu 0

El passat dissabte al migdia es jugava la setena jornada pels nostres Cadets del D a casa contra el Sant Andreu, l’últim classificat, un partit fàcil en el qual la Grama era superior en tots els aspectes tant individualment com col·lectivament. Els nostres van tenir el domini de la pilota durant tot el partit generant ocasions que es van anar materialitzant. 

Finalment el marcador queda en 15-0 amb un inflat resultat per part de la Grama. 

Felicitats nois!

 

Cadete “D” 15 – Sant Andreu 0

El sábado pasado al mediodía se jugaba la séptima jornada de nuestro Cadete D en casa contra el Sant Andreu el último clasificado, un partido fácil en el que la Grama era superior en todos los aspectos, tanto individualmente como colectivamente. Los nuestros tuvieron el dominio de la pelota durante todo el partido, generando ocasiones que se fueron materializando. Finalmente el marcador queda en 15-0 con un abultado resultado por parte de la Grama. ¡Felicidades chicos!

 

 

Sants 1- Cadet “E” 0

El Cadet E va jugar un partit lluitat fins a l’últim minut. Inicialment van sortir molt motivats i «a per totes». Els nostres tocaven amb tranquil·litat i els contraris estaven tancats en el seu camp. Però inesperadament en el minut 3, el rival agafa l’esquena als nostres i es posa en el marcador 1-0. Així i tot, els blaus continuen lluitant cada pilota. El Sants no passava de mig camp, la Grama dominava clarament la pilota i provocava perill als rivals de diverses maneres. Durant la primera part els nostres van tenir dues faltes clares a la vora de l’àrea, molt ben col·locades però que no van entrar. Arriba la mitja part i els nostres van perdent 1-0.

Comença la segona part i els nostres sabien que havien de jugar amb el mateix ritme que en la primera part. Al principi a la Grama li va costar una mica ficar-se dins, però ràpidament van tornar a dominar el partit. Tornaven així els nostres a crear jugades boníssimes, totes sense èxit de cara a porta, però on no ens entrava cap gol. El rival estava nerviós, cada vegada la Grama estrenyia més. En els últims 10 minuts, la Fundació tenia al rival completament acorralats i atacant a cada moment, els nostres van tornar a tenir jugades clares de gol però sense cap èxit. Finalitza el partit 1-0.

Dolors: poc a dir, hem lluitat fins al final però hi ha dies que de cara a porta tens més o menys sort i avui no era el nostre dia. Per lluitar no ha estat, han estat les finalitzacions i el gol en el minut 3. L’equip no s’ha ensorrat i ha lluitat fins al final. Estic molt contenta pel treball.

 

Sants 1- Cadete “E” 0

El Cadete E jugó un partido luchado hasta el último minuto. Inicialmente salieron muy motivados y a por todas. Los nuestros tocaban con tranquilidad y los contrarios estaban encerrados en su campo. Pero inesperadamente en el minuto 3, el rival coge las espaldas a los nuestros y se pone en el marcador 1-0. Aun así los azulones siguen luchando cada pelota. El Sants no pasaba de medio campo, la Grama dominaba claramente el balón y provocaba peligro a los rivales de diversas maneras. Durante la primera parte los nuestros tuvieron dos faltas claras al borde del área, muy bien colocadas pero que no entraron. Llega la media parte y los nuestros van perdiendo 1-0.

Comienza la segunda parte y los nuestros sabían que tenían que jugar con el mismo ritmo que en la primera parte. Al principio a la Grama le costó un poco meterse dentro, pero rápidamente volvieron a dominar el partido. Volvían así los nuestros a crear jugadas buenísimas, todas sin éxito de cara a puerta, pero dónde no nos entraba ningún gol. El rival estaba nervioso, cada vez la Grama apretaba más. En los últimos 10 minutos, la Fundación tenía al rival completamente acorralados y atacando en cada momento, los nuestros volvieron a tener jugadas claras de gol pero sin éxito alguno. Finaliza el partido 1-0.

Dolors: poco que decir, hemos luchado hasta al final pero hay días que de cara a puerta tienes más o menos suerte y hoy no era nuestro día. Por luchar no ha sido, han sido las finalizaciones y el gol en el minuto 3. El equipo no se ha venido abajo y ha luchado hasta el final. Estoy muy contenta por el trabajo.