Cròniques dels Cadets (21-22/01/2023)

22/01/2023

PB Cinc Copes 1 – 2 Cadet A

Sumem 3 punts en un camp molt complicat, on Espanyol no va passar de l’empat i amb un rival que venia de sumar 1 punt al Nou Sardenya contra l’Europa. Un partit molt seriós per part nostre, poques errades. En moments de disposició hem sapigut interpretar quan i on aprofitar els espais generats, i en recuperació sent ambiciosos i recuperant constantment a camp contrari. Un partit on s’ha sapigut competir per primer cop i s’han gestionat molt bé els temps i els moments d’inferioritat al marcador. Victòria que ens ajudar a guanyar confiança i ens motiva a seguir disfrutant junts d’aquest gran grup humà. A seguir!

Cadet B 3-3 Jupiter

Primera part per a l’oblit, en disposició imprecisos i sense acabar d’interpretar que passava en el joc en una pressió alta del rival, en recuperació l’equip ben ubicat a 3 quarts de camp en 2 robatoris aconseguim avançar-nos però un cop ens superaven la primera línia de pressió, lequip es va trobar partit. Els tres gols vénen d’errors individuals després de faltes de contundència o actitud i males decisions. A la segona part l’equip millora, l’equip contrari no colpeja però el gol no entra, sent el nostre joc més directe ja que les sensacions en un joc més posicional no eren positives.

Cadet C 1-1 Fundació Acadèmia L’Hospitalet

Cadet D 3-0 Alzamora

(Castellano)

PB Cinc Cops 1 – 2 Cadet A

Sumem 3 punts en un camp molt complicat, on l’Espanyol no va passar de l’empat i amb un rival que venia de sumar 1 punt al Nou Sardenya contra l’Europa. Un partit molt serios per part nostre, poques errades. En moments de disposició hem sapigut interpretar quan aprofitar els espais generats, i en recuperació sent ambiciosos i recuperant constantment a camp contrari. Un partit on s’ha sapigut competir per primera vegada i s’han gestionat molt bé els temps i moments d’inferioritat al marcador. Victòria que ens ajudarà a guanyar confiança i ens motivarà a seguir gaudint junts d’aquest gran grup humà. A seguir!

Cadete B 3-3 Jupiter

Primera parte para el olvido, en disposición imprecisos y sin acabar de interpretar que ocurria en el juego en una presión alta del rival, en recuperación el equipo bien ubicado en 3 cuartos de campo en 2 robos conseguimos adelantarnos pero una vez nos superaban la primer linea de presión, el equipo se encontró partido. Los tres goles de ellos vienen de errores individuales tras faltas de contundencia o actitud y malas decisiones. En la segunda parte el equipo mejora, el equipo contrario no golpea pero el gol no entra, siendo nuestro juego más directo ya que las sensaciones en un juego más posicional no eran positivas.

Cadete C 1-1 Fundació Acadèmia L’Hospitalet

Cadete D 3-0 Alzamora