Cròniques dels Alevins (21-22/01/2023)

22/01/2023

Aleví A 2-1 Vilassar de Mar

Gran partit de lequip en línies generals. Duel on pràcticament estem tot el moment en disposició de pilota, interpretant molt bé l’ocupació d’espais com a pilota. Ells només ens generaven perill després de pèrdua de pilota nostra però hem estat molt bé a les vigilàncies defensives i els replegaments. Hem desaprofitat moltes oportunitats per haver tingut un partit més còmode. Molt content amb l’actitud de tots els jugadors de l?’equip.

Aleví B 4-1 Granollers

Alella 3-2 Aleví C

Aleví D 2-5 Catalonia

Catalonia 16-3 Aleví E

Comencem el partit malament, faltant el porter i 4 jugadores més, que estaven malalts. Partit en què juguem 6 jugadores. Ha estat un duel en què sortim molt molt endollats i molt creguts d’actitud, marquem nosaltres primer i això ha suposat que l’alegria fos més gran i anar amb més força per la pilota. La pena és que no entraven els colls, un petit buit i ens fan el segon, ia partir del segon quart se n’ha anat tot. El míster comenta «estic molt content de l’actitud que ha tingut l’equip fins a l’últim minut lluitant malgrat tot».

Imperi 4-4 Aleví F

Partit molt igualat davant un rival molt motivat contra els nostres. Posem el joc i les ocasions. Ens avancem amb un gol, però no acabem de definir totes les que tenim. El rival aconsegueix capgirar el marcador 1-2. Arran d’això comencen les precipitacions i no estem fins a la presa de decisions. Tot i això empaten a 2 abans del descans. A la represa i bolcats en atac, en una contra es posen de nou por davant. Amb el 3-2 vénen bons minuts per part nostra, per això arriben els dos gols que posaven el 3-4 al marcador. Vam tenir ocasions clares per liquidar la trobada, però novament en el temps de descompte ens empaten. Hem de treballar la presa de decisions en moments clau. Ens va poder més el cor que el cap.

(Castellano)

Alevín A 2-1 Vilassar de Mar

Gran partido del equipo en líneas generales. Duelo en el que practicamente estamos todo el momento en disposición de balón, interpretando muy bien la ocupación de espacios con balón. Ellos solo nos generaban peligro tras pérdida de balón nuestra pero hemos estado muy bien en las vigilancias defensivas y los repliegues. Hemos desaprovechado muchas oportunidades para haber tenido un partido más cómodo. Muy contento con la actitud de todos los jugadores del equipo.

Alevín B 4-1 Granollers

Alella 3-2 Alevín C

Alevín D 2-5 Catalonia

Catalonia 16- 3 Alevín E

Empezamos el partido mal, faltando el portero y 4 jugadores más, que estaban malos. Partido en el que jugamos 6 jugadores. Y sabemos a lo que vamos que es a disfrutar y a ganar sabiendo que era el segundo clasificado, partido en el que salimos muy muy enchufados y muy creídos de actitud, marcamos nosotros primero y eso ha supuesto que la alegria fuera más grande y ir con más fuerza por el balón. La pena es que no entraban los goles, un pequeño hueco y nos hacen el segundo, y a partir del segundo cuarto se ha ido todo. El míster comenta «estoy muy contento de la actitud que ha tenido el equipo hasta el último minuto luchando pese a todo».

Imperio 4-4 Alevín F

Partido muy igualado ante un rival muy motivado contra los nuestros. Ponemos el juego y las ocasiones.Nos adelantamos con un gol, pero no acabamos de definir todas las que tenemos. El rival consigue darle la vuelta al marcador 1-2. A raíz de esto comienzan las precipitaciones y no estamos finos en la toma de decisiones. Aun así empatan a 2 antes del descanso. En la reanudación y volcados en ataque, en una contra se ponen de nuevo por delante. Con el 3-2 vienen buenos minutos por parte nuestra, de ahí llegan los dos goles que ponían el 3-4 en el marcador. Tuvimos ocasiones claras para finiquitar el encuentro, pero de nuevo en el tiempo de descuento nos empatan. Tenemos que trabajar la toma de decisiones en momentos clave. Nos pudo más el corazón que la cabeza.