Cròniques dels Benjamins amb les victòries del «B» i del «C».

09/03/2020

Benjamí “A” 2 – Damm 4

Els jugadors del Benjamí A van fer un gran partit contra un del grans equips de la lliga. El partit començava amb un gol de la Damm als primers minuts però abans que acabes el primer quart de joc, Bernat fa un xut des de la frontal de l’àrea i marca un gran gol.

Posteriorment una bona jugada de Dani fa el 2-1, però és la Damm qui marca el 2-2 al final de la primera part.

El partit segueix en empat fins als últims minuts de l’últim quart, que l’equip rival marca a pilota parada.

Finalment el partit acaba 2-4.

Benjamín “A” 2 – Damm 4

Los jugadores del Benjamín «A» jugaron un gran partido contra uno del grandes equipos de la liga. El partido empezaba con un gol de la Damm en los primeros minutos de juego, pero antes de que acabase el primer cuarto, Bernat realiza un chute desde el frente del área y marca un gran gol.

Posteriormente una buena jugada de Dani pone el 2-1 en el marcador, pero es la Damm quien marca el 2-2 al final de la primera parte.

El partido sigue en empate hasta los últimos minutos del último cuarto donde el equipo rival marca a pelota parada.
Finalmente el partido acaba 2-4.