Aleví «C» 0 – St. Gabriel 7.

Els de l’Aleví «C» van jugar aquesta setmana contra el segon classificat. Van ser els contraris els qui es van avançar molt ràpidament en una pilota a l’esquena en el minut tres. A partir d’aquí l’equip es va reposar bé, manant una pilota a l’esquadra. Dues accions de córner que el porter contrari es mostrava molt encertat per a atallar. En el minut 11′ de joc, sorprenien els nostres amb una altra pilota llarga a l’esquena, per a llaura acabar la primera part amb una acció final per a retallar el 3 a 0. Però el porter visitant tornava a respondre magníficament.

Després de la represa del partit els nostres tornaven a encaixar molt de pressa. Faltant una mica de fortuna per a escurçar en diverses ocasions que no van tenir la fortuna de manar a la xarxa. Mentre que el rival executava amb encert cada contra.


Alevín “C” 0 – St. Gabriel 7. 

Los del Alevín “C” jugaron esta semana contra el segundo clasificado. Fueron los contrarios quienes se adelantaron muy rápido en un balón a la espalda en el minuto tres. A partir de ahí el equipo se repuso bien, mandando un balón a la escuadra. Dos acciones de córner que el portero contrario se mostraba muy acertado para atajar. En el minuto 11’ de juego, sorprendían a los nuestros con otro balón largo a la espalda, para ara acabar la primera parte con una acción final para recortar el 3 a 0. Pero el portero visitante volvía a responder magníficamente. 

Tras la reanudación del partido los nuestros volvían a encajar muy rápido. Faltando un poco de fortuna para acortar en varias ocasiones que no tuvieron la fortuna de mandar a la red. Mientras que el rival ejecutaba con acierto cada contra.

Por admin