Aleví «B» 3 – Parets 8

Aquest cap de setmana els de l’Aleví «B» jugaven contra Parets, un partit important donat les circumstàncies de la classificació i que la Grama havia de guanyar per a pujar llocs en la classificació.

El partit va començar amb certa igualtat però es van avançar els contraris de Parets amb una acció de segona jugada. Al cap de pocs minuts la Grama encaixa el 0-2, però poc temps després van posar l’1-2. Al cap de tres minuts una segona jugada de nou van fer encaixar als nostres l’1-3. Els de la Grama podrien haver posat el 2 a 3 abans del descans si la pilota no hagués impactat en el pal.

Aquest fet va fer que els de la Grama sortissin endollats després del descans, però una fallada defensiva els va perjudicar.

A partir d’aquest moment tots els gols van ser més per errors propis que no per encert del contrari.

Ara toca continuar treballant i lluitar pels objectius.


Alevín «B» 3 – Parets 8

Este fin de semana los del Alevín «B» jugaban contra Parets, un partido importante dado las circunstancias de la clasificación y que la Grama debía ganar para subir puestos en la clasificación.

El partido empezó con cierta igualdad pero se adelantaron los contrarios de Parets con una acción de segunda jugada. A los pocos minutos la Grama encaja el 0-2, pero al poco pusieron el 1-2. A los tres minutos una segunda jugada de nuevo hicieron encajar a los nuestros el 1-3. Los de la Grama podrían haber puesto el 2 a 3 antes del descanso si el balón no hubiese impactado en el palo.

Este hecho hizo que los de la Grama salieran enchufados después del descanso, pero un fallo defensivo les perjudicó.

A partir de ese momento todos los goles fueron más por errores propios que no por acierto del contrario.

Ahora toca seguir trabajando y luchar por los objetivos.

Por admin