Amateur Femení 0 –  Planadeu Sabadell 3

El diumenge a la tarda jugava el nostre Amateur Femení a casa contra el Planadeu un partit que va resultar estar molt igualat malgrat el resultat.

Les nostres noies de l’Amateur no van saber trobar el seu joc en cap moment del partit, ja que portaven el partit a un terreny on les rivals se sentien més «a gust» que les de la Grama. 

Va arribar la segona part i amb tres gols gairebé seguits van sentenciar i es van emportar tres punts les rivals. Així i tot, les nostres continuaran treballant sense rendir-se per a sumar tots els punts possibles. Ànims noies!

Amateur Femenino 0 – Planadeu Sabadell 3

El domingo por la tarde jugaba nuestro Amateur Femenino en casa contra el Planadeu un partido que resultó estar muy igualado a pesar del resultado.

Nuestras chicas del Amateur no supieron encontrar su juego en ningún momento del partido, ya que llevaban el partido a un terreno dónde las rivales se sentían más “a gusto” que las del Grama. Llegó la segunda parte y con tres goles casi seguidos sentenciaron y se llevaron tres puntos las rivales. Aun así las nuestras seguirán trabajando sin rendirse para sumar todos los puntos posibles, ¡ánimos chicas!.

[divider]

Juvenil Femení 2 – La Roca 1

El dissabte 23 a la tarda es disputava el partit de les noies del Juvenil Femení de la Grama contra La Roca, en el Nou Municipal Santa Coloma. El partit va començar amb les nostres dominant i en la primera oportunitat de tir a porta, van ser les contràries qui van marcar gol. A la poca estona, les blaves van aconseguir empatar acabant la primera part en un empat.

Arriba la segona part on la Fundació anava dominant i per fi va arribar el gol que va donar la victòria final a les nostres.

Ara toca continuar treballant.

Juvenil Femenino 2 – La Roca 1

El sábado 23 por la tarde se disputaba el partido de las chicas del Juvenil Femenino de la Grama contra La Roca, en el Nou Municipal Santa Coloma. El partido empezó con las nuestras dominando y en la primera oportunidad de tiro a puerta, fueron las contrarias quien marcaron gol. Al poco rato las azules consiguieron empatar acabando la primera parte en un empate.

Llega la segunda parte donde la Fundación iba dominando y por fin llegó el gol que dio la victoria final a las nuestras. 

Ahora toca seguir trabajando.

[divider]

Girona 12 – Infantil femení 1
Les nostres noies de l’Infantil femení jugaven el diumenge un partit difícil contra un rival amb molta tècnica, el Girona, un llarg viatge fins al camp, despertar d’hora, fred i just amb 7 jugadores, sense canvis, és a dir, un conjunt de situacions que per si mateixes, ja farien d’aquest partit, un partit complicat.
Fins i tot així, s’ha de valorar l’esforç de les nostres nenes que van donar tot el que podien i van acabar el partit completament esgotades. S’ha de valorar també la recepció del cos tècnic del Girona, vestuari preparat amb pilotes per a escalfament, ampolles d’aigua, preocupació pel benestar de la Grama… una situació molt poc comuna en aquesta lliga. Durant el partit les nostres en un dels quarts sense una jugadora per lesió en el nas, l’entrenador rival no va pensar ni un segon a llevar una de les seves del terreny de joc per a deixar equiparat l’equip.
Quan ja estava 7-0, l’entrenador contrari va exigir de les seves jugadores: treball de passades i canvi d’orientacions abans d’atacar per més gols. A més deixava a la Grama sortir a jugar sense pressions, donant clara mostra que tenia potencial per a tenir un marcador més elàstic però el principal era jugar i gaudir d’un partit de futbol.
Al final tots a aplaudir el nostre esforç, l’esforç de les nostres jugadores que van perdre per 12-1, però va quedar amb l’esportivitat del Girona, un exemple a ser seguit.

Girona 12 – Infantil femenino 1

Nuestras chicas del Infantil femenino jugaban el domingo un partido difícil contra un rival con mucha técnica, el Girona, un largo viaje hasta al campo, despertar temprano, frio, y justo con 7 jugadoras, sin cambios, es decir, un conjunto de situaciones que por si solo, ya haría de ese partido un partido complicado.
Aun así hay se debe valorar el esfuerzo de nuestras niñas, que dieron todo lo que podían y acabaron el partido completamente agotadas. Hay de valorar también la recepción del cuerpo técnico del Girona, vestuario preparado con balones para calentamiento, botellas de agua, preocupación por el bienestar de la Grama, una situación muy poco común en esa liga. Durante el partido las nuestras en uno de los cuartos sin una jugadora por lesión en la nariz, el entrenador rival no pensó ni un segundo en quitar una de las suyas del terreno de juego para dejar equiparado el equipo.
Cuando ya estaba 7-0, el entrenador contrario exigió de sus jugadoras trabajo de pases y cambio de orientaciones antes de atacar por más goles. Además dejaba a la Grama salir a jugar sin presiones, dando clara muestra que tenía potencial para tener un marcador más elástico pero lo principal era jugar y disfrutar de un partido de fútbol.
Al final todos a aplaudir nuestro esfuerzo, el esfuerzo de las nuestras jugadoras que perdieron por 12-1, pero quedó con la deportividad del Girona, ejemplo a ser seguido.

Por admin