COMUNICAT OFICIAL: Canvis al cos tècnic del Primer Equip

26/09/2018
Toni Rovira en la seva etapa com a entrenador del Juvenil A.

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama, en el seu àrea esportiva,  vol comunicar els canvis que s’han produït aquesta tarda al cos tècnic del primer equip. David Olmo, segon entrenador, i Guillem Farré, preparador físic, deixen de formar part del cos tècnic encara que continuaran col·laborant amb la nostra Fundació.

Per altra banda, Toni Rovira, home de la casa i amb experiència, s’incorpora a la primera plantilla com a segon entrenador, fent-se càrrec també de la preparació física.  Manu Patricio, continuarà fent-se càrrec de la preparació de porters.

En la reunió, mantinguda aquesta tarda al Municipal de la Grama, no ha estat present Toni Díaz degut a compromisos internacionals amb el nostre sponsor LAMA ACADEMY, però ha sigut degudament informat dels canvis realitzats.

Des de la Fundació, agraïm el treball realitzat a David Olmo i Guillem Farré i desitgem molta sort a Toni Rovira en la seva nova etapa a la nostra Entitat.

[divider]

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama, en su área deportiva, quiere comunicar los cambios que se han producido esta tarde en el cuerpo técnico del primer equipo. David Olmo, segundo entrenador, y Guillem Farré, preparador físico, dejan de formar parte del cuerpo técnico aunque seguirán colaborando en nuestra Fundación.

A su vez, Toni Rovira, hombre de la casa y con experiencia, se incorpora a la primera plantilla como segundo entrenador, haciéndose cargo también de la preparación física. Manu Patricio, continuará haciéndose cargo de la preparación de porteros.

En la reunión mantenida esta tarde en el Municipal de la Grama, no ha estado presente Toni Díaz debido a compromisos internacionales con nuestro sponsor LAMA ACADEMY, pero ha sido debidamente informado de los cambios realizados.

Desde la Fundació, agradecemos el trabajo realizado a David Olmo y Guillem Farré y deseamos mucha suerte a Toni Rovira en su nueva etapa en nuestra Entidad.

Etiquetas: , , , ,