COMUNICAT OFICIAL: Canvi en la Coordinació del Futbol 7.

Jordi Martínez, Coordinador del Futbol7

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama, a través del propi President, Antonio Morales, i del Cap de l’Àrea Esportiva, Manolo García, volen comunicar canvis de reestructuració en la Coordinació del Futbol Base.

En primer lloc, J. Ramón Carranza continuarà sent el Coordinador del Futbol11. Per altra banda, Daniel Galindo, deixa la coordinació del Futbol 7 i volem donar-li les gràcies per la feina realitzada a la nostra Entitat així com molta sort al Club on decideixi col·laborar.

Des d’aquesta mateixa setmana, el nou Coordinador de Futbol 7 serà Jordi Martínez Cano fins ara Coordinador dels nostres equips femenins. Amb una dilatada experiència a l’esport escolar a Santa Coloma des de 1984 i entrenant en entitats com UDAG, Alzamora, Martinenc, Marfil i Arrabal-Calaf, Jordi serà l’encarregat de la coordinació dels equips de Futbol7.

Per nosaltres és un orgull que gent colomenca i compromesa com Jordi Martínez formin part important del nostre projecte i ens ajudin a continuar creixent com a persones i com a esportistes. Endavant Jordi.

 

 

La Junta Directiva de la Fundació Esportiva Grama, a través de nuestro Presidente, Antonio Morales, y del Presidente del Área Deportiva, Manolo García, queremos comunicar cambios de reestructuración en la Coordinación del Fútbol Base.

En primer lugar, J. Ramón Carranza continuará siendo el Coordinador del Fútbol11. Por otro lado, Daniel Galindo, deja la coordinación del Fútbol7 y queremos darle las gracias por el trabajo realizado en nuestra Entidad así como mucha suerte en el Club donde decida colaborar.

Desde esta misma semana, el nuevo Coordinador de Fútbol 7 será Jordi Martínez Cano hasta ahora Coordinador de nuestros equipos femeninos. Con una dilatada experiencia en deporte escolar en Santa Coloma desde 1984 y entrenando en entidades como UDAG, Alzamora, Martinenc, Marfil y Arrabal-Calaf, Jordi será en encargado de la coordinación de los equipos de Fútbol 7.

Para nosotros es un orgullo que gente colomense y comprometida como Jordi Martínez formen importante de nuestro proyecto y nos ayuden a continuar creciendo como personas y como deportistas. Adelante Jordi.