Campions d’hivern

La FE Grama va tancar la primera volta del campionat amb una victòria per la mínima (0-1) davant el CE Farners. Els homes de José Antonio García Escribano sumen el novè partit consecutiu sense perdre, d’ells 8 victòries i 8 sense encaixar gol.

Els colomencs van tenir al davant un aguerrit rival, bé és cert que a penes van xutar però el seu joc directe va ser molt perillós. Un llançament de falta a les mans de Texeira i un xut des de fora de Cristóbal a les mans del porter local van ser les primeres ocasions.

La Grama, jugant de vermell, no va estar còmoda en els primers 25 minuts del matx però a poc a poc van anar estirant línies fins que va arribar el gol. Va avisar Cristóbal amb un altre xut des de fora de l’àrea i poc després un gran contraatac amb pocs tocs acabaria en el 0-1. Buba va centrar dins l’àrea i Lamin de cap va batre al porter.

Mitja hora de joc i la Grama ja manava al marcador, i en la següent jugada Buba va tenir el segon però el porter es va estirar per evitar el 0-2. El Farners no va reaccionar fins arribar a la segona meitat. La Grama va tenir novament molta possessió de pilota però davant el conjunt local es va mostrar sòlid en defensa.

Segons 45 minuts emocionants i igualats amb dos equips buscant el gol en cada jugada. Els colomencs van fregar el segon però aquest se’ls va resistir, mentre que els locals van tenir una destacada oportunitat de gol en un xut de falta on va aparèixer estel·lar Texeira per evitar l’empat.

Diumenge que ve comença la segona volta amb la Fundació Esportiva Grama liderant el Grup 1 de Primera Catalana, i el seu primer partit serà a casa davant el CF Montañesa a les 11:45 hores.

FITXA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

José Antonio García Escribano repitió el 11 de la jornada anterior.

La FE Grama cerró la primera vuelta del campeonato con una victoria por la mínima (0-1) ante el CE Farners. Los hombres de José Antonio García Escribano suman el noveno partido consecutivo sin perder, de ellos 8 victorias y también 8 sin encajar gol.

Los colomenses tuvieron delante un aguerrido rival, bien es cierto que a penas chutaron pero su juego directo fue muy peligroso. Un lanzamiento de falta a las manos de Texeira y un tiro desde fuera de Cristóbal a las manos del portero local fueron las primeras ocasiones.

La Grama, jugando de rojo, no estuvo cómoda en los primeros 25 minutos del choque pero poco a poco fueron estirando líneas hasta que llegó el gol. Avisó Cristóbal con otro disparo desde fuera del área y poco después un gran contraataque con pocos toques acabaría en el 0-1. Buba centró dentro del área y Lamin de cabeza batió al portero.

Media hora de juego y la Grama ya mandaba en el marcador, y en la siguiente jugada Buba tuvo el segundo pero el portero se estiró para evitar el 0-2. El Farners no reaccionó hasta llegar a la segunda mitad. La Grama tuvo nuevamente mucha posesión de balón pero delante el conjunto local se mostró sólido en defensa.

Segundos 45 minutos emocionantes e igualados con dos equipos buscando el gol en cada jugada. Los colomenses rozaron el segundo pero este se les resistió, mientras que los locales tuvieron una destacada oportunidad de gol en un tiro de falta donde apareció estelar Texeira para evitar el empate.

El próximo domingo comienza la segunda vuelta con la Fundació Esportiva Grama liderando el Grupo 1 de Primera Catalana, y su primer partido será en casa ante el CF Montañesa a las 11:45 horas.