Bones sensacions del nou Cadet F

Aquesta temporada ha nascut el Cadet F, lletra nova en la categoria de cadets. Dirigits per Eloy Vilaplana, també coordinador des Cadet D fins al Benjamí G.

Tan sols han transcorregut tres jornades i de moment les sensacions són molt positives després de sumar 3 victòries. A més dels 9 punts obtinguts han marcat un total de 13 gols i només han encaixat 4 gols. Després de dos golejades en els primers partits, 5-0 i 2-5, van demostrar que saben patir amb la seva victòria per 3-2 de la jornada passada.

Segons en lliga quan queden quatre setmanes per rebre la visita del CE Thau, actual líder amb els mateixos punts i només un gol més al seu caseller. Per davant arriben unes setmanes diferents doncs aquesta jornada no juguen lliga per la retirada en competició de l’EF Angel Pedraza B, la setmana que ve juguen a casa i a la següent tenen descans.

Molt bona pinta té aquest Cadet F, anirem seguint els seus avanços en la temporada.

Esta temporada ha nacido el Cadete F, letra nueva en la categoría de cadetes. Dirigidos por Eloy Vilaplana, también Coordinador desde Cadete D hasta el Benjamín G.

Tan sólo han transcurrido tres jornadas y por el momento las sensaciones son muy positivas tras sumar 3 victorias. Además de los 9 puntos obtenidos han marcado un total de 13 goles y solamente han encajado 4 goles. Tras dos goleadas en los primeros partidos, 5-0 y 2-5, demostraron que saben sufrir con su victoria por 3-2 de la jornada pasada.

Segundos en liga cuando quedan cuatro semanas para recibir la visita del CE Thau, actual líder con los mismos puntos y solamente un gol más en su casillero. Por delante llegan unas semanas diferentes pues esta jornada no juegan liga por la retirada en competición de la EF Angel Pedraza B, la semana que viene juegan en casa y a la siguiente tienen descanso.

Muy buena pinta tiene este Cadete F, iremos siguiendo sus avances en la temporada.