Debut en pretemporada de la Fundació Esportiva Grama i estrena a la banqueta de Manu Peláez i el seu equip tècnic. Els colomencs van fer un gran paper al Torneig dels Històrics sumant una victòria i una derrota ajustada davant un equip de superior categoria.

FE Grama 2-0 UA Horta

Tres minuts va necessitar la Grama per marcar, una gran jugada de Guillem Jiménez assistint Montalbán per definir de tir creuat. Els de Manu Peláez van dominar i van desplegar un bonic joc. Guillem i Ángel van fregar el segon gol però sense sort. El millor acostament de l’Horta toparia amb Guiseris al 30′ de joc. Finalment Montalbán al 45′ sentenciava, doblet del 9 després d’una gran passada a l’espai de Joan Gual. A més, la Grama també es va emportar la posterior tanda de penals (3-2) per a un possible desempat.

Van jugar: Guiseris (P), Juan Carlos, Palomeque, Àngel, Montalbán, Darling (Linares, 33′), Roger, Guiteras, Jiménez, Sosa i Gual.

CE Manresa 2-1 FE Grama

Als 4 minuts de joc s’avançaria el Manresa i dos minuts més tard enviarien un penal al pal. Un fort inici que va ser contrarestat amb una Grama que va anar a més i va començar a crear perill. Dos centres quasi rematats per Godbless, un xut de Cifuentes aturat pel porter i el posterior rebuig enviat fora per Hamza. La Grama es mereixia l’empat. La millor en botes de Godbless en un 1 contra 1 que fallava al 25′. Deu més tard Noah sentenciava però la Grama no va abaixar els braços i va lluitar fins al final. Al 40′ Rolo va agafar la pilota al centre del camp i va començar a córrer i marxar de rivals fins a definir davant el porter. Tot un golàs per buscar l’empat però finalment el 2-1 no es mouria.

Van jugar: Olmo (P), Linares, Tortajada, Gimeno, Antonicelli, Escarrabill, Hamza, Godbless, Pau Mata, Rolo i Cifuentes.

Debut en pretemporada de la Fundació Esportiva Grama y estreno en el banquillo de Manu Peláez y su equipo técnico. Los colomenses hicieron un gran papel en el Torneo de los Históricos sumando una victoria y una derrota ajustada ante un equipo de superior categoría.

FE Grama 2-0 UA Horta

Tres minutos necesitó la Grama para marcar, una gran jugada de Guillem Jiménez asistiendo a Montalbán para definir de tiro cruzado. Los de Manu Peláez dominaron y desplegaron un bonito juego. Guillem y Ángel rozaron el segundo gol pero sin suerte. El mejor acercamiento del Horta se toparía con Guiseris en el 30′ de juego. Finalmente Montalbán en el 45′ sentenciaba, doblete del 9 tras un gran pase al espacio de Joan Gual. Además, la Grama también se llevó la posterior tanda de penaltis (3-2) para un posible desempate.

Jugaron: Guiseris (P), Juan Carlos, Palomeque, Ángel, Montalbán, Darling (Linares, 33′), Roger, Guiteras, Jiménez, Sosa y Gual.

CE Manresa 2-1 FE Grama

A los 4 minutos de juego se adelantaría el Manresa y dos minutos más tarde enviarían un penalti al palo. Un fuerte inicio que fue contrarrestado con una Grama que fue a más y empezó a crear peligro. Dos centros casi rematados por Godbles, un chut de Cifuentes parado por el portero y el posterior rechace enviado fuera por Hamza. La Grama merecía el empate. La mejor en botas de Godbless en un 1 contra 1 que fallaba en el 25′. Diez más tarde Noah sentenciaba pero la Grama no bajó los brazos y luchó hasta el final. En el 40′ Rolo cogió el balón en el centro del campo y empezó a correr y marcharse de rivales hasta definir ante el portero. Todo un golazo para buscar el empate pero finalmente el 2-1 no se movería.

Jugaron: Olmo (P), Linares, Tortajada, Gimeno, Antonicelli, Escarrabill, Hamza, Godbless, Pau Mata, Rolo y Cifuentes.

Por admin